Ballag már a véndiák az ajándékpénzzel tovább…

Rovat

Megosztás

A ballagás az az ünnep, amikor a diákok rájönnek: újra kívánhatnak! Ez az egyszeri esemény – na, jó, ha lediplomázunk, akkor akár többszöri – olyan, mint a karácsony, szüleink ilyenkor, büszkeségünk jeleként, szeretnek meglepni minket ezzel-azzal, vagy tárgybeli ajándékkal, vagy akár pénzzel is. Most megtudhatjátok, ki mire költötte adományát.

Kezdjük a listát, a Középsuli.hu pszicho/szex rovatának vezetőjével Tinával, akinek egyik legjellegzetesebb attribútuma a hosszú csillogó fekete haja. Habár most természetesek a fürtjei, nem mindig volt ez így. A ballagásra kapott összegből, ami nem is volt olyan kevés, hajkoronájának kiegészítésébe fektetett. Két sornyi tartós póthaj volt a szíve vágya, így az érettségi után meg is ajándékozta vele magát.

tina

Andris (22) „Tőlem kérdezték, mennyit szeretnék, de úgy voltam vele, hogy inkább nem kérek tőlük pénzt, úgyis mindig adnak, ha szeretnék valamire. Ráadásul így azt is kiküszöböltem, hogy ha később kérek, azt kapjam válaszul: miért nem fizeted a ballagási pénzedből? Oszd be! 😀 Természetesen a lufi és a családi kajálás megvolt, nekem ennyi elég volt ajándéknak.”

morgenpost

Navi (19) „Én voltam az a lány, aki mindig mindent meg akart változtatni magán, így én megmondtam anyáéknak, hogy ballagásra adjanak egy mellműtétre valót. Letudtam a gimit, utána már úgysem szúrta volna senki szemét, hogy kés alá fekszem, úgy voltam vele, hogy ez jár, ha már ennyit vártam vele! Természetesen, a szüleim nem így gondolkodtak, szóval leshettem, hogy engedjék, ráadásul egy ilyen műtét nem 30 ezer forint… Végül a kapott összegből beruháztam egy fancy kávéfőzőre, ami egyébként nagyon jó barátom volt az érettségi alatt, sőt most az egyetemen, a vizsgaidőszakban is jó barátságot ápolunk.”

navi

Dezső (21) „Mi?! Mások kapnak pénzt a ballagásra?! Mindjárt felhívom anyáékat, és számon kérem rajtuk a dolgot! 😀 Egy fityinget sem kaptam, de ha így lett volna, akkor egész biztosan minden pénzt a mocimba ölök, amit 17 évesen kezdem el felturbózni apámmal.”

Bike

Képek: morgenpost.de, honquestfh.com, buzzfeed.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta