Bánki Csani | a hatéves csodabogár

Rovat

Megosztás

Bánki Csanád még csak hatéves, de már az egyik legsikeresebb youtuberek közé sorolják. A videószereplést már négyéves korában kezdte, a “Tesókvidiben”, de akkor még nem volt önálló csatornája. Gubányi Patrik írása.

Fiúgamereket követett a YouTube videómegosztón, és az ő hatásukra kezdett el videózni, viszont ezt az édesapja még nem támogatta, hiszen mégis csak egy kisfiú, nem szerette volna, ha rengeteg időt tölt a számítógép előtt.

Ekkor abban maradtak, hogy a vlogolással kezdheti, s amennyiben kitartóan csinálja, akkor folytathatja a gamervideókkal, ami Csani nagy álma.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy hatéves fiúnak tényleg erre van igénye? A válasz egész egyszerűen igen. Ezt ő kezdeményezte szüleinél. Ha kamera volt a közelben, akkor ő megállás nélkül beszélt, szerepelt.

 

View this post on Instagram

 

Srácok, nálatok mivel telik a hosszú hétvége???????????

A post shared by Csani Bánki (@csanibanki) on

Az egyetlen kihívás a fiúnak, hogy nem szereti a kötöttségeket, amit meg is értünk, hiszen elég fiatal. Egy felvétel elég hosszú időt vesz igénybe, hiszen több beállítást igényel, illetve fegyelmezetten kell végigülni több órát.

Egy átlagos forgatás témáját előre megbeszélik együtt az édesapjával és testvérével, Bánki Benivel, aki sokat segít neki, hiszen ő már egy tapasztalt videós, 2014 óta foglalkozik közösségi médiával komolyabban.

A közös háttérmunkából a középső fiú is kiveszi a részét, Bánki Boldi ugyanis a videók vágásáért felelős.

 

View this post on Instagram

 

Beni ✈ Amerika. Örüljek vagy sírjak?

A post shared by Csani Bánki (@csanibanki) on

Az apuka és a tesók egyfajta szerkesztők és rengeteget dolgoznak, hogy egy tökéletes tartalom tudjon létrejönni.

Mint tudjuk, a kommentszekciót rengeteg negatív ‘kritika’ szokta díszíteni, amire egy hatéves lelkileg még biztosan nincs felkészülve, ezért a legdurvább hozzászólást nem szokták neki felolvasni, de azért nagyjából tudja a kissrác, hogy miről is van szó.

 

View this post on Instagram

 

Van tesód??????????‍♂️

A post shared by Csani Bánki (@csanibanki) on

Csanit az UNICEF (Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja, a szervezet célkitűzése a gyermekek és az ifjúság helyzetének javítása az egészségügy, a táplálkozás, a szociális gondoskodás, az oktatás és a szakképzés területén) felkérte egy kampányukba, ami az internetes bántalmazásról szól, ezzel ő a legfiatalabb vlogger ebben a kampányban.

A fiatalok 20%-a már áldozatul esett az elektronikus bántalmazásnak. Az UNICEF Magyarország most elindította a #nemvagyegyedül kampányát, amelyhez magyar vloggerek is csatlakoztak és elmondták, őket milyen atrocitás érte korábban.

A #nemvagyegyedül részeként az UNICEF honlapján létrejön egy aloldal, ahol a bántalmazott fiatalok jelezhetik, hogy melyik hírességtől szeretnének tanácsot kapni, majd az illető személyesen, videón ad tanácsot a levélírónak. A segítségkérő mindig névtelen marad. Az ismert embereket pedig szakértők segítik a válaszadásban.

A kampányban olyan ismert médiaszemélyiségek vállaltak szerepet még Csanin kívül, mint Dukai Regina, Puskás Peti, Kettner Henry, Galcsik Győző, Bánki Beni és az AWS zenekar tagjai.

A fiatal fiú azért vállalta el a kampányt, mert nagyon sok jótékony kezdeményezésben benne van, hiszen szeretné, ha más is olyan boldog lenne, mint ő, ezek a tulajdonságuk a videóiban is megjelennek, hiszen mindig pozitív dolgokról beszél.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta