Ezt nézed:  / Pszicho, szex / A barátnőm lefeküdt a pasimmal!

A barátnőm lefeküdt a pasimmal!

Mindent együtt csináltok, te és a barátnőd? Együtt mentek el shoppingolni, közösen tanultok a dogákra, megosztod vele az ebéded, ha úgy alakul, kölcsön adod a kedvenc pulcsidat…de mi van, ha a pasid is kell neki?

Akárhogy is nézzük a szitut, erre nincs bocsánat. De mégis kezdjük az elején. Hiszen a dolog összetett. A legjobb barátnődről van szó vagy “csak” egy barátnő a társaságból? Hogyan tudtad meg, mi történt? Tőle vagy valaki mástól, esetleg a pasid vallotta be? Az is lehet, hogy egyikük se jutott el odáig, hogy bevallja, csak véletlenül derült fény az afférra.

Fájdalom, csalódottság, megalázottság és igen, mérhetetlen harag az, amit most érzel. Egyszerre két olyan emberben is csalódnod kellett, akikről azt hitted, hogy közel állnak hozzád és nem bántanának meg soha sem.

Te jófej vagy és meghallgatod a sztorit, a mentegetőzésekkel, vádaskodásokkal, a kínos részletekkel együtt. Az érzelmek első hullámát követően próbálod higgadtan szemlélni hogyan és mikor is dőlt romokba körülötted a világ.

Majd kitisztul a látásod és rálépsz az előtted nyújtózó két ösvény egyikére: magad mögött hagysz mindent és tiszta lappal kezdesz. A bizalmadat orvul megtépázták, elárultak. Ők sem méltók erre többé. “Barátság” és “szerelem” helyett Barátság és Szerelem a célod. A másik út, hogy még jobb fej vagy mint azt eddig hitték és adsz még egy esélyt. Még egy esélyt, a vele járó kétségekkel, bizalmatlansággal, keserűséggel és szomorúsággal együtt, remélve, hogy ezek az érzések idővel megfakulnak, hiszen szereted a másikat. Mindeközben tudod, hogy már soha semmi nem lesz ugyanolyan.

A döntés rajtad áll.

movies movie 90s sad fight club

Képek: huffingtonpost, giphy