Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Barátság extrákkal? Mikor működhet és mikor tabu?

Barátság extrákkal? Mikor működhet és mikor tabu?

Emlékeztek még a Barátság extrákkal című filmre? Tipikus hollywoodi sztori, egy se veled se nélküle kapcsolatról. De mi a helyzet a filmvásznon kívül? Működhet-e a barátság extrákkal?

A romantikus vígjátékban, Justin Timberlake és Mila Kunis egy afféle friends with benefits (barátság előnyökkel) kapcsolatban mulatják az időt, vagyis haverok, jókat szexelnek, mindenféle érzelmi elköteleződés nélkül. Kettejük sztorija persze hatalmas happy enddel zárul, egymásba szeretnek és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Van ez a lány, vagy srác a haveri társaságban, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok. Nem mellesleg testileg is vonzódsz hozzá. De nem akarsz kapcsolatot, mert – ahogy mondani szokták – rossz az időzítés. De azért dolgoznak a hormonok, szóval, miért ne lehetne elmélyíteni ezt a jól működő barátságot egy még jobban működő szexkapcsolattá?

Ha mindkét fél benne van, végülis nem lehet nagy gond! Ismeritek egymást, szépen lassan kitapasztaljátok, mire vágyik a másik, és az ágyjelenetek után elmehettek pizzázni vagy csak punnyadhattok a kanapén és filmezhettek.

Nem kell görcsölni a randikon, dühöngeni az idióta randipartnereken és aggódni, vajon felhív-e az egyéjszakás kalandotok. Ha meg úgy alakul, hogy megismertek valakit, akivel komolyan gondoljátok, minden sérülés nélkül kiléphettek a kapcsolatból. Persze, ha kiakartok!

A friends with benefits kapcsolatoknál is előbb-utóbb felüti a fejét a probléma, mely a szimpla fiú-lány barátságok esetében is gyakran előfordul: valaki ennél többet fog akarni!

Ha mindketten rájöttök, hogy ez a fajta kapcsolat szerelemmé változott, megvan a saját happy endetek, de ha csak te kezdesz gyengéd érzelmekkel kötődni a barátodhoz, akkor csalódás, könnyek és egy újabb barátság extrákkal kapcsolat lesz az eredmény.

K. Vivien

 

 

 

 

 

K. Vivien

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share