Barbi: Azt hiszem, töltök én elég időt Szabyesttel

Rovat

Megosztás

A Középsuli sorozatunk lányszereplői elmondják, ők mely ismert személlyel töltenének el egy napot, legyen ő énekes vagy színész. Azt is megosztják veletek a szereplőink, hogy pontosan mit is csinálnának a hírességekkel. 

Zsófi

“Én egyértelmű, hogy a kedvenc énekesnőmmel Rihannával szeretnék eltölteni egy teljes napot. Imádom a csajszit, annyira laza, a stílusa egyedi és a hangja teljesen lenyűgöz. Mindig is kicsit irigy voltam az énekesekre, hogy hogyan lehet egyeseknek ilyen csodálatos hangja, nekem pedig miért nincs. Bár azt mondják, hogy az éneklés egy olyan dolog, ami képezhető és bárkinek lehet jó hangja, szerintem az én esetemben ez nem fordulna elő, de azt is mondják, hogy mindenki maradjon, annál amihez ért. Tehát szívesen elmennék Rihannával egy világkörüli turnéra. Imádok utazni, ha tehetném, én is bejárnám az egész világot, nem beszélve a  körülményekről, amiket biztosítanak a híres személyek számára. Továbbá nagyon szeretek koncertekre járni, és ezek a nagy fellépések iszonyatos látványelemekkel vannak tűzdelve, amiket mindig csodálok.”

zsófi

Eszti

“Annak ellenére, hogy színésznek tanulok, tehát elég nagy figyelmet kap az életemben a zene és a filmvilág is, ennek ellenére ritka az, ha megnézek egy filmet, tehát színészek terén nincs is olyan, akivel nagyon szeretnék eltölteni egy napot. Ruby Rose talán az, akivel szívesen találkoznék, ha úgy van, mert imádom mint színész, mint pedig ember. Rettenetesen jó stílusa van, és egy gyönyörű nő. Énekesek közül pedig nehéz lenne olyat mondanom, akit viszonylag mindenki ismer, mivel most leginkább csak koreai popot hallgatok, onnan viszont elég sok mindenkivel találkoznék, választani lehet, hogy nem is tudnék. Sőt, biztos, hogy nem tudnék.”

Eszti

Barbi

“Most poénból szívesen mondanám Szabyestet, de azt hiszem, töltök én elég időt vele. Érdekes számomra ez a kérdés, mert egyszerűen senki nem jut az eszembe. Lehet, hogy azért, mert engem az nem vonz senkiben sem, hogy híres vagy ismert, engem az emberek belső értékei érdekelnek, nem a pénztárcája és a lájkjai. Ha nagyon-nagyon muszáj lenne választanom valakit, akkor tuti hogy Kasza Tibit mondanám, vele szívesen eltöltenék egy napot. Kíváncsi volnék rá, hogy a való életben is olyan vicces és jófej-e, amit a tévében, valamint a neten látok. Tekintettel a mostani hidegre, én tuti korcsolyázni mennék vele, mert az mindig jó program mindenkivel. Nem tudom, mennyire tud korcsolyázni, de mivel én nem vagyok a pálya ördöge, valószínűleg baromi jókat tudna rajtam nevetni. Azt is valószínűnek tartom, hogy még szándékosan el is lökne vagy kigáncsolna, de 100%, hogy gondolkodás nélkül visszaadnám neki.”

Barbi

Korinna

“Kedvenc színészem Gerard Butler. Nagyon sokoldalú és sármos színész .Kedvenc filmem főszereplője, ez az Attila, az Isten ostora. Elmennék vele Hollywoodba, megnézném szívesen a filmgyárat, és persze utána egy gyertyafényes vacsora. Másnap kihajókázni a tengerre, delfineket nézni, este elmenni egy Los Angeles-i szambaklubba, ahol lehetne vele szambázni, mert azt nagyon tud, és engem is megtaníthatna.”

Korinna1

Zsanett

“Wiz Khalifa. Mindent, amit lehet. A kisgyereke is olyan aranyos, hogy az valami hihetetlen, követem mindenféle alkalmazáson és nézem, ahogy játszanak, esznek, hülyéskednek. A számait is nagyon szeretem, főleg mióta voltam a koncertjén és láttam élőben. Szerelmem lett. A stílusa is nagyon tetszik, meg úgy mindene. Szeretem, hogy vannak megnyugtató számai is, meg olyan is, amire lehet bulizni, szóval bármilyen hangulatom van, az ő számait bárhol és bármikor meg tudom hallgatni. Hogyha választhatnék még valakit, akkor Selena Gomezt választanám. A számait nem szoktam hallgatni, de amikor meglátom a képeken, annyira tudom irigyelni a szépsége miatt. Vele elmennék valahova beülni megvacsorázni, koktélozgatni, aztán valahova elmennék vele egy jót bulizni.”

Zsanett_2

Juli

“Az egyik kedvenc színészem Matt Damon, vele nagyon szívesen találkoznék egyszer. Mikor kb. 2 évvel ezelőtt itt volt, akkor nagyon szomorú voltam, hogy nem hívtak a filmjébe statisztálni, mert nagyon el szerettem volna menni. Barátom volt, nagyon irigyeltem is emiatt.”

Juli_fehér

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,551RajongóLike
179,374KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta