Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Barbi Boldzerrel énekelt duettet, és baleset érte szilveszterkor

Barbi Boldzerrel énekelt duettet, és baleset érte szilveszterkor

De nemcsak Barbit kérdeztük meg ám arról, hogy mivel töltötte a szilvesztert. A legtöbb Középsuli-szereplő nyilatkozott nekünk elmesélve, hogy nekik milyen volt a 2016-os év utolsó estéje, majd aztán a 2017-es év első éjszakája. 

Bende

“A szilveszterem elég kalandosra sikerült, ugyanis még szinte az utolsó pillanatban sem tudtam, hogy mi lesz velem. Ugye ez általában úgy néz ki egy korunkbeli embernél, hogy haverokkal megbeszélik már jó előre, akár egy hónappal is hamarabb a tervet, és arra készül mindenki, legyen az házibuli, kocsma, szórakozóhely vagy bármi. Na ez nálam nem így nézett ki. Gyakorlatilag én december 31-én délutánig nem tudtam, hogy hova megyek, vagy hogy megyek e valahova egyáltalán majd végül este 6-kor dőlt el véglegesen a dolog, amikor unokatesómékhoz szegődtem. Körülbelül tízen voltunk fiatalok, akik beszabadultak a városba, de ott is olyan zűr volt a hova menetelünkkel, hogy arról könyvet lehetne írni. Az éjszaka folyamán vagy háromszor elhagytuk a fél társaságot, ennek ellenére sikerült pontban éjfélkor együtt lennünk, és együtt örülni az új évnek. Szóval igazából ennyi volt a program. Elég zűrös volt, elég mászkálós, és ennek ellenére én ezt egy egész nyugis szilveszternek könyvelem el, főleg azért, mert jelenleg, amikor ezt írom január elseje van, hajnali fél 4, és én már itthon vagyok az ágyamban.”

Bende_szemelyes

Barbi

“Nekem a szilveszterem Monoron indult Ábrahámmal és a legjobb barátnőmmel, majd átmentünk Gombára egy házibuliba, ahol csupa Középsuli és Ábrahám rajongó volt és tűzijátékoztunk. Utána Pestre mentünk egy irodaházba, ahol karaoke party volt, és később csatlakozott hozzánk Szabyest, Boldzer és Frankie is, az éjfélt együtt ünnepeltük. A dolog hatalmas poénja, hogy valami tűzijáték fejbe talált, majd a lábam között robbant fel, de jól vagyok. Még Boldzerrel is énekeltem egy duettet!”

Barbi

Dominik

“Én a szilveszteremet a családommal és a barátaimmal töltöttem. Nyugis és egyben azért bulis is volt. Átmentünk barátomékhoz, ahol a bulit tartottak, majd egy kis sütizgetéssel kezdtünk mindent. Ezután félretoltuk az asztalokat, zenét kapcsoltunk be, majd táncoltunk és partiztunk. Nagyon jól éreztem magam. Majd szokásosan éjfélkor meghallgattuk a himnuszt, koccintottunk. Ezek után újra jött egy partis rész, majd kimentünk tűzijátékozni, ami hihetetlen szép volt. Ez volt az első tűzijátékozásom. Majd 3 órakor vége lett a bulinak és lassan hazacammogtunk.”

Dominik1

Juli

“Idén egy házibuliba mentem volna a párommal, de sajnos nagyon lebetegedtem, így otthon kellett maradnunk pihenni. Neki meg begyulladt a foga, úgyhogy volt gond bőven. Nem épp így terveztük az idei szilveszterünket, de így hozta az élet. Végül csak nem volt olyan rossz és utólag nem bántam meg, hogy otthon kellett maradnunk, mert főzőcskéztünk, megnéztünk két filmet és tűzijátékoztunk a kertben. Sokkal jobban esett most egy chill-es este, mint egy nagyobb party. Meg társaságunk is volt, a testvérem és a barátnője is nálunk volt, úgyhogy nem is voltunk egyedül.”

Juli

Happy Tibi

“Idén itthon maradtunk a barátaimmal, először csak egy kisebb csapattal alapoztunk, aztán hallottuk hogy az egyik ismerősünk kibérelt egy helyet Dömsödön, és ott tart bulit. Elnéztünk oda, hátha jó lesz és nagyon jól sikerült az esténk. Táncban gazdag évet sikerült zárni egészen hajnali 5-ig, amíg ki nem fulladt a buli.”

Tibi1

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share