Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Barbi életveszélyben volt?!

Barbi életveszélyben volt?!

Szabyest és Barbi közös programjai mindig izgalmasra sikerednek, ami nem csoda, hisz a két színes egyéniség nagyon jóban van egymással. Ha ők ketten találkoznak, abból a legtöbb esetben fergeteges videók kerekednek. Fergeteges és néha nagyon veszélyes. 

Nem rég újabb közös videóval rukkolt elő a két fiatal. Jó magyarhoz híven csípik a csípős kajákat, ennek örömére egy extrém erős csilis csirkeevő versenyen vettek részt. Ennek van előzménye is, hiszen már csináltak közösen egy csípős leves kihívást, ám az új videó felvétele közben nem alakult minden a tervek a szerint. A csirke panírja annyira csípősre sikeredett, hogy Barbi fulladásos rohamot kapott tőle, annyira marta a torkát.

Nagyon megijedtem, amikor Barbi elkezdett köhögni. Először azt hittem, csak szórakozik velem, de amikor már huzamosabb ideig nem kapott levegőt, nem tudtam jobbat, kihívtam a mentőt. Időközben az étterem dolgozói segítettek rajta így visszamondhattam a kocsit, de nagyon bepánikoltam. Viszont büszke vagyok rá nagyon, hogy kitartott, és ezek után még folytatta a versenyt. Nem százas a csaj, de ezért imádom.

-mesélte nekünk Szabyest.

Azt hittem, lecsapom Szabit, amiért videózta a szenvedésemet, de miután jobban lettem, rájöttem, hogy igazából segíteni nem tudott volna, hiszen nem orvos, így ha netalán ott hagytam volna a fogam, akkor a jelenet meg lett volna örökítve az utókornak. De szerencsére nem így lett.

– nevetett Barbi.

A Középsuli szereplője elmondta nekünk, hogy több hasonló kihívást nem fog bevállalni, mert nagyon megijedt, de egyéb más videókban szívesen vendégszerepel majd, ha felkéri valaki.

Nincs más hátra, mint megnézni a videót:

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share