Barbi és Bende róluk vehet példát? 5 sztárpár, akik évtizedek óta boldogan élnek együtt!

Rovat

Megosztás

Ismét felkavarodott az állóvíz a Középsulisok háza táján, hiszen minden jel arra mutat, hogy Barbi és Bende ismét egymásra talált.

De vajon mindez csak egy fellángolás vagy tényleg újra összejönnek? És mi lesz Rozival?

 

Mindenesetre mi nem bírtunk magunkkal és tovább gondoltuk kettejük kapcsolatát:

vajon a gimis szerelmek tényleg tarthatnak egy életen át?

Nos, az alábbi sztárok a tökéletes példái annak, hogy bizony az első szerelem tarthat örökké.

Bon Jovi és Dorothea Hurley

Fotó: Woman Working

A kilencvenes években nem nagyon volt olyan nő, aki ne őrült volna meg Bon Jovi láttán. A szexi énekes szíve azonban már ekkor is egyetlen lányért dobogott. Ő nem más, mint Dorothea, akit egy turnéról elszökve, 1989-ben vezetett az oltár elé. Bon Jovi saját bevallása szerint ugyanúgy szereti és tiszteli feleségét, mint a kapcsolatuk elején. A hölgyet egyébként nem mellesleg egy barátjától hódította el. Ismerős szitu?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Fotó: Daily Mail

 

A sármos színészért sok nő rajong, az ő szívét mégis több mint két évtizede egyetlen nő birtokolja: ő Deborra, aki szintén színésznő és Jackmannel egy forgatáson ismerkedtek össze. A színész sosem titkolta, hogy kezdetben bálványozta a nála 13 évvel idősebb színésznőt és sokáig nem is merte bevallani neki az érzéseit. Ám mikor rászánta magát és szerelmet vallott, nem bánta meg: ők ketten Hollywood egyik példamutató álompárja mind a mai napig. Ti ismertek valakit, aki titkon rajong a másikért?

Goldie Hawn és Kurt Russell

Fotó: Metro Goldwin Mayer Studios

Ők talán kivételek abból a szempontból, hogy még mindig nem házasok és valószínűleg sosem lesznek azok annak ellenére, hogy már 1983 óta alkotnak egy párt. A két sikeres színész abszolút vallja, hogy nem a papír számít. Goldie egy interjúban elmondta, hogy szerinte a jó kapcsolat nem a papíron, sokkal inkább azon múlik, hogy mindkét fél akarja, hogy működjön a közös életük. Csak nem felesleges móka egy gimis esküvő?

Ozzie Osborne és Sharon Osborne

Fotó: Snakkle

A metal zene atyjaként is emlegetett Ozzy és feleségének magánügyeit az egész világ ismerheti. Kevesen gondolnák, hogy a páros már 1982 óta papírok szerint is összetartozik. Noha Ozzy meglehetősen egy zűrös alak és az örök hűség fogalmát is lazán értelmezi, Sharon mégis évtizedek óta kitart mellette. Kettejük kapcsolata jó példa lehet más házasságszédelgőnek is?

Tom Hanks és Rita Wilson

Fotó: AFP

A pár 1984-ben a Bosom Buddies című sorozat forgatásán ismerkedett meg és 1988-ban ki is mondták a boldogító igent. Minden alkalommal, amikor a színészt megkérdezik, hogy mi a hosszantartó, szakmai sikerének a titka, Hanks ezt feleli: “Minden, ami vagyok, minden, amit elértem, a feleségem mindennapi, igaz szerelmének köszönhetem. Nélküle senki vagyok.” Kapcsolatuk erős, annak ellenére, hogy az ő életükben is voltak hullámvölgyek. Szóval ki lehet jönni a hullámvölgyekből?

https://youtu.be/jazO9B6E4J4

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta