Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Barbi is férjhez megy??

Barbi is férjhez megy??

Barbi, akit mindenki csak úgy ismer, a tati lány, sokat szenvedett Bende gazságai és félrelépése miatt. Vajon tényleg megtalálta a párját, aki egy életen keresztül boldoggá szeretné tenni? Hihetetlen! Eljegyezték volna?

Utánajártunk ennek a szerelmi történetnek, Barbit kérdeztük a részletekről!

Interjú Bodony Barbival!

Mesélj az ominózus estéről, hogy indult ez a szerelmi történet?

Összegyűltünk a barátaimmal, és velünk tartott Gunics Rafael is, akivel nagyon kedveljük egymást. Az egész viccelődéssel kezdődött, sokat nevettünk együtt és közben a házasság témája felé terelődött a beszélgetés. Ami, nem is olyan meglepő, most hogy Rozi és Bende eljegyezték egymást és össze fognak házasodni.

Rafael tényleg megkérte a kezed?

Nos, igen, akkor este megkérte a kezem (elmosolyodik).

Hogyan történt a lánykérés?

Miközben sétáltunk az utcán, Rafi egyszer csak meglátott a földön egy anyacsavart, ami szerintem meglehetősen piszkos volt (itt nevet), utána pedig letérdelt. Őszintén? Nem volt túl romantikus, de nagyon meglepődtem és persze rögtön IGENt mondtam!

Régóta közel álltok egymáshoz? 

Ismerjük egymást egy ideje, mindig jól kijöttünk, és persze nagyon kedves velem, de ez most akkor is meglepett! Utána rögtön megosztottam az Insta-oldalamon, hogy másokat is sokkolhassak vele!

 

Miután Barbi, saját Insta-oldalán megosztotta a lánykéréséről szóló videót, sokan gratuláltak neki! A fiatalok most csak viccelődtek, éppen úgy, ahogy az estéjük vette kezdetét, miközben meglepően sokan elhitték, hogy mindez igaz! A Középsuli Barbija még nem megy férjhez, ugyanakkor ő is megtehetné. Előbb persze, rá kell, hogy találjon az igaz szerelem! Vajon mi lesz Barbival, ha Bende és Rozi egybekelnek? Te is kíváncsi vagy, hogy alakul Barbi sorsa?

Szerinted mi lesz vele? Szavazz!

Barbi is férjhez megy??
Szerinted mi fog Barbival történni?