Ezt nézed:  / Színes / Barbi: a megcsaláshoz három ember kell

Barbi: a megcsaláshoz három ember kell

A Középsuli sorozat Barbija szerint a megcsaláshoz nem elég az, aki megcsal és az, akivel megcsalnak, ahhoz te magad is kellesz, hogy megcsaljanak valakivel. Barbi arra a kérdésünkre válaszolt ezúttal, hogy ő kire haragudna jobban, ha megcsalná a pasija a legjobb barátnőjével. 

Ismét elgondolkodtató választ kaptunk tőle.

“Rosszul esne, de nem haragudnék senkire sem. Én vallom azt az elvet, hogy a megcsaláshoz három ember kell. Kell az az ember akivel megcsalnak, kell az az ember, aki megcsal és kellesz te is, aki nem ad meg mindent a partnerének, aki kénytelen máshol keresni azt. A megcsalás legfőbb oka általában, hogy nincsen kommunikáció. Nem tudjuk elmondani a partnernek, hogy mit szeretnénk, mire vágyunk, így bennünk marad, holott ha elmondanánk, lehet, megkapnánk és elkerülnénk ezeket az utólag nagyon kínos és fájó dolgokat”

– magyarázza a lány.

A Középsuli negyvennegyedik epizódjában bizony bőven lehet látni megcsalást, talán Barbinak és Bendének is ez a bajuk: nem kapják meg egymástól azt, amit elvárnának, és nincs is meg a megfelelő kommunikációjuk. Meg, úgy tűnik, ebben a szituációban négy ember is részt vesz a megcsalásban, nemcsak három.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share