Barni bezárta magát a fürdőszobába egy napra, ez történt!

Rovat

Megosztás

Mit tesz egy Netflix-es sorozat az emberrel? Barni a Nagy pénzrablás című népszerű sorozat nézése közben úgy döntött, bezárja magát 24 órára a fürdőben, na de mi vezetett el idáig? Kibírta?

„Holnap 11:35-ig nem jöhetek ki innen!”

A híres sorozatban elhangzott egy olyan mondat: Ha meg lenne mindened, még akkor sem bírnád egy napig sem! Erre felbuzdulva youtuberünk elhatározta, bezárja magát a fürdőszobába egy teljes napra, még az ajtóra is szigszalagot ragasztott biztos, ami biztos. Konkrétan bepakolta a fél lakást a fürdőbe, kezdve a számítógéptől, folytatva a takaróval és a párnákkal, majd jöhetett az edzés is, mindezt egyetlen 4 négyzetméternyi helyiségben?! Na de hogy bírta? Mit tapasztalt?

Az első, ami feltűnt neki, hogy kis helyiségben nagyon gyorsan fogy a levegő. Ahogyan elmesélte, egy átlagos embernek 1 köbméter levegőt 2 óra alatt fogyaszt el, ezáltal maximum 10 órán át bírta volna szusszal Barni, ha csukva lett volna az ajtó. Ezt orvosolva kicsúsztatott az ajtón egy seprűnyelet, amivel sikerült magához vennie a légkondi kapcsolóját, hello levegő!

Miután a levegő kérdését megoldotta influencerünk, kezdett idegessé válni, uganis már eltelt pár óra, és nyomasztó volt számára a kétszer két négyzetméter és az egyedüllét. Jöhetett egy kis filmezés a kádban, egy kis játék, majd este megérkezett a barátnője, Lili is, aki adott egy plédet barátjának, hogy kényelmesebben aludjon a kádban. Végül másnap reggel felkelve mindene fájt, s egész éjjel fázott, ugyanis bekapcsolva maradt a légkondi. Összességében mire volt jó? Barni szerint semmire, de ezek által súrolhatod a határaid, az biztos!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta