Barni így keresett 1 milliót 3 db kártyával!

Rovat

Megosztás

Pokémon kártya majd 100 millióért?! Készíts el egy digitális képet, küldd el az NFT-nek, add el és keress pénzt! Na de mi is az az NFT? Barni válaszol nektek, mindent megtudhattok, dőljön a lé!

„Van konkrétan olyan Pokémon Go kártya, ami 311.000 dollárért kelt el!”

Non Fungible Token, azaz digitális művészetek, melyeket bárki gyárthat. Csak légy kreatív, töltsd fel a képedet és keress vele atom sok pénzt! Hidd el, megérheti neked is, hiszen ahogyan Barni is említi, egy Pokémon kártya konkrétan majd 100 millióért kelt el a neten!

Minden egyes képnek van egy kódszáma, mely bizonyítja az eredeti tulajdonost. Ha elveszted, akkor annyi az egésznek. Na de hogyan tudok hozzájutni ilyen képekhez? Vannak úgynevezett NFT projektek, melyeket bárki legyárthat. Az alkotói folyamat mindösszesen annyi, hogy valaki elsőként legyárt egy átlag mintát, ami csak az övé, kreál hozzá egy kódot, majd felruházza az adott képet különböző tárgyakkal, mint ruha, szemüveg, stb., minél több cuccot pakolsz rá, annál többet ér. Amint készen van a minta, meghirdetjük a képeinket egy kezdő áron, s már adhatod is el.

Hajrá skacok, gyártsatok!

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta