Barni tényleg megbukott volna a magyarérettségin?

Rovat

Megosztás

Imádott influencereink kitöltötték az idei magyarérettségit, amiből kiderült, mennyire emlékeznek még a srácok Petőfi verseire vagy Ady Lédájára?! Na de, hogy sikerült? Vajon hányasra vizsgáztak?

Múlt héten oly sok szülő végigizgulhatta a hétköznapokat, ugyanis érettségiztek a végzős diákok! Ennek kapcsán kedvenc youtubereink Henry, Barni és Ábel kitöltötték az idei magyarérettségi feladatsort, de vajon átmentek volna?

„Én mindenből 5-ös voltam!”

Henry elmondása szerint már lassan 10 éve, hogy sikeres érettségi vizsgát tett, nagyon sokat tanult rá, hiszen készült a továbbtanulásra! Ennek kapcsán felkereste volt magyar tanárnőjét, kijavítaná-e a feladatlapokat.

„Olaszországban érettségiztem franciából, szóval közöm sincs a magyar irodalomhoz, max 8 általános által.”

Ábeltől megtudtuk, hogy Olaszországban érettségizett, ráadásul francia nyelvből, ami azt jelenti, nem sok köze volt a magyar nyelvhez. Barni szintén külföldön, Ausztriában tette le a vizsgát, ő is maximum 5 éves koráig, ha tanult Petőfiről és társairól.

Míg Henry és Ábel egész jól teljesítettek annak ellenére, hogy nem mostanában ültek középsulis iskolapadban, ugyanis Kettner 75%-ot, barátja pedig 73%-ot ért el; Barninak összesen 9 pontja lett, ami még egy 2-esnek sem felelne meg, ha élesben írásbelizett volna!

Ez persze nem fedezi teljesen a valóságot, hiszen nulla tanulással vágtak neki a feladatoknak, szóval mi lett volna, ha ki is nyitják a könyveket?

Nektek hogy sikerült a magyarérettségi?

Képek: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,884RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta