Be sem fértünk, annyian voltunk a trendi Galffis kávézó megnyitóján, ahol úgy érezheted magad, mintha Balin lennél

Rovat

Megosztás

Helyszínen pörkölt kávé, luxus csokoládék, megannyi praliné és bonbon az újonnan nyílt Batthyány téri Galffiss kávézóban, ahol egy kis vonat viszi az isteni finomságokat a vendégeknek. A tegnapi megnyitón annyian voltunk, hogy alig fértünk be a szuperelegáns, nagyon trendi kávézóba, aminek ráadásul még saját csoki manufaktúrája is van, ti diákok pedig 10% kedvezményben részesültök minden vásárlás esetén!

A tegnapi napon megnyílt a II. kerületben a luxus csokoládékat, helyszínen pörkölt kávét és trópusi hangulatot ígérő Galfiss kávézó, ahol mesés, egyedi ételkülönlegességeket és finomabbnál finomabb kávékat kóstolhattunk meg.

Dr. Kiss Róbert Richárd elmondta, hogy a csoki manufaktúra jelenleg Székelyudvarhelyen üzemel, mely megálmodója Gálffi Dezső. A trendi kávézó trópusi hangulatot rejt magában, ami abszolút megállja a helyét, ugyanis ahogy belépünk, rögtön feltűnik a megannyi teakülönlegesség a polcokon, melyek a világ különböző helyeiről származnak, mint Thaiföld, vagy Columbia, és ha ez még nem lenne elég, hatalmas TV-ken keresztül nézhetjük a világ mesés tájairól szóló filmeket.

A rendelt ételeket és italokat a felső szintre egy kisvonat viszi, tehát úgy érezhetjük magunkat, mintha a paradicsomba lennénk. A diákok pedig pluszban örülhetnek, ugyanis rögtön 10% kedvezményt kapnak minden vásárláshoz.

Nem csak kávé és csokoládé, de isteni reggelik, szendvicsek, bagelek is várják az ide látogatókat, illetve lehetőségünk van logózott csokoládék és céges ajándékcsomagok rendelésére is. Azok is nyugodtan válogathatnak kedvükre, akik glutén, vagy laktózérzékenyek, a kávézó rájuk is gondolt!

Gálffi Dezső, a csokimanufaktúra tulajdonosa szerint a helynek egyelten fontos üzenete nem más, mint: “légy boldog! Gyere be, és érezd a törődést, a kényeztetést, törj ki velünk a szürke hétköznapokból.”

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta