Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Bemutatkozik nektek Franciska, a művészetek szerelmese

Bemutatkozik nektek Franciska, a művészetek szerelmese

Előfordul, hogy a 27 éves lányt jóval fiatalabbnak nézik a koránál. A Középsuli sorozatának jelöltje tanárként, testvérként vagy akár még diákként is el tudná magát képzelni a sorozatban, de hogy lesz-e erre lehetősége, az rajtatok múlik. 😉

Franciska tanult már színészetet, írt már két könyvet, performanszokat csinál, hobbiszerűen verseket ír és még egyetemre is járt. Igaz, utóbbit nem fejezte be miután rájött, hogy nem a biológia áll hozzá a legközelebb, hanem a művészet. Mindemellett szokott modellkedni, zenét írni, rajzolni és táncolni. Nem véletlen, hogy igazi szabadúszó művésznek tartja magát.

A bulikban a jó hangulatot, a közvetlenséget és a közösségépítő programokat szereti a legjobban. Beszélgetnek, táncolnak, énekelnek és zenélnek. Imád táncolni. Nem asztalon táncolós típus, de  van, hogy ő kezdeményez a parketten és a többiek követik őt.

„Szeretem a kihívásokat, de nyilván egyszerűbb olyan dolgokat csinálni, ami hozzám közel áll. Korábban volt, hogy egy kisfilmben miniszter asszonyt játszottam. Az a karakter teljesen távol állt tőlem, még is jól éreztem magamat abban a szerepben.”

– mondta Franciska.

Franciska legszívesebben egy csendesebb, visszahúzódóbb lányt játszana el, aki még is határozott.  A nagydumás, nagymenő szerep szerinte nem állna hozzá túl közel.

A szavazatok lezárásának ideje:

2015.08.09. /vasárnap/

Franciskára és a többi Középsuli sorozat szereplő jelöltjére ITT tudsz szavazni!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share