Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Bende hazánk és Ghána szépével lógott

Bende hazánk és Ghána szépével lógott

Bende a világ legszebb lányaival töltötte a tegnap délutánja egy részét. Ebben a cikkben erről a bizonyos közös időtöltésről beszél nektek a Középsuli sorozat színésze, s elárulja, hogy mi mindent csinált együtt Miss Ghanával és Gelencsér Timivel, Magyarország szépével.  

“A gyönyörű lányok fotózása után természetesen nem hagyhattuk ki, hogy forgassunk a sorozatba is Miss Ghana-val. Most, hogy már túl vagyunk rajta, elmondhatom, hogy kellemesen csalódtam benne, ugyanis azt hittem, hogy nagyon nehéz lesz vele forgatni, és megértetni vele a feladatát, hiszen teljesen más az anyanyelvünk és ez kissé nehezíti a kommunikációt, azonban meglepetésünkre fantasztikus volt

– mesélte a fiatal fiú.

 

“A Barbi által írt jelenet nagyon viccesre sikerült amihez nagyon sokat tett hozzá, hogy ügyesen játszotta a szerepét. A szövegeket elsőre vissza tudta mondani, ráadásul szépen hangsúlyozva. Összeségében nagyon eredményes napot tudhatunk magunk mögött, ugyanis Mag elmondta, hogy nagyon örült a lehetőségnek és nagyon jól érezte magát velünk a forgatást”

 – tette hozzá az ifjú színész.

Íme, egy rövid élő bejelentkezés az eseményről: