Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / Do you beszélni English?

Do you beszélni English?

Krisztosz bá’ helyettesítette Szende tanárnőt, és nem csinálta rosszul! Persze az, hogy pont Bendét emelte ki a többiek közül, hogy mennyire ügyes volt, az hagy némi kivetnivalót maga után.

Lehet csak azért elemelte ki Bendét, mert tudatosult benne az, hogy a szidalmazás az nem mindig a legjobb módszer arra, hogy fejlődjenek a diákok és jobban teszi, ha egyszer-egyszer dicsér is.

Az is lehet, hogy megsajnálta Bendét, hisz az előző testórán nem nyújtott egy fantasztikus teljesítményt, plusz egykoron mégis csak ő volt Krisztosz kedvenc diákja.

Pedig, ha csak az órai teljesítményt vennénk alapul, akkor leginkább Olivér érdemelte volna meg a dícséretet, de tudjuk, hogy őt ritkán dicsérik meg.

Dominik teljesítménye elhanyagolható volt, mivel annyit tudott mindösszesen kinyögni angolul, hogy a macskáknak négy lábuk van.

Maki meg lehet, hogy teljesen más órán érezte magát, mert mint ha üzbegisztáni nyelven szólalt volna meg az angol helyett.

Egy biztos ez az osztály nem a nyelvhasználatukról híres, mégis vicces mikor hallunk egy-egy ilyen fantasztikus feleletet.

Do you beszélni English?
Szerintetek az osztályból ki beszél a legjobban angolul?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share