Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Beteg lettem szilveszterre, mit tegyek?

Beteg lettem szilveszterre, mit tegyek?

2015. december 31. /csütörtök/

Úgy ébredtél ma reggel, hogy beteg vagy? Pedig már a tuti programod is megvolt estére? Kizárt, hogy néhány óra alatt elmúlna a köhögés, láz, szédülés, és minden, ami egy ilyen bacis megbetegedéssel járna.

De azért ne szomorkodj, ha elkaptál egy kis náthát, és így nem tudsz elmenni a tuti buliba, ahová szerettél volna. Otthon is tudsz programot csinálni magadnak, amivel kellemesen eltöltheted a félresikerült szilvesztered.

1. Hívd át a barátaid!

Válasszatok ki egy nektek tetsző filmet, és nézzétek meg azt szilveszter estéjén, mellette pedig ne feledd piaként a mézes teát a torkodra. A barátaidnak pedig orvosi maszkot ajánlunk. Nehogy ők pedig az újév reggelén ébredjenek betegen. Ha a film véget ért, akkor pedig elő a társasjátékokkal. Egy Gazdálkodj okosantól máris jobban leszel.

Gif: Buzzfeed.com

Gif: Buzzfeed.com

2. Töltsd a szilvesztert a szüleiddel!

Ha véletlenül egyik barátodnak sem jó a ma este, mert ők inkább buliba mennek, minthogy beteg barátjukat ápolják és szórakoztassák (szemét barátok), akkor töltsd a szilvesztert a szüleiddel. Biztosan ők is értékelni fogják, hogy most az egyszer nem akarok őket lerázni, hanem inkább velük lennél.

Gif: Theodysseyonline.com

Gif: Theodysseyonline.com

 

3. Maratoni számítógépezés

Van egy kedvenc számítógépes játékod, de soha nincs időd rá? Talán ezzel a kis náthával rád mosolygott a szerencse. Lépj hát be a virtuális világba, és lökd át magad 2016-ba játék közben.

 

Gif: Tumblr

Gif: Tumblr

 

De azért a legfontosabb, hogy pihenj sokat! Szilveszter jövőre is lesz, ne keseregj! A különbség annyi lesz, hogy akkor már te is egy évvel öregebb leszel.

Szilveszter másképp
Te megbetegedtél szilveszterre?

Borítókép: Huffingtonpost.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share