Bombaüzlet a virtuális szerelem

Rovat

Megosztás

Japánban a fiatal nők csaknem fele szűz még: ők álmaikban élik ki magukat. Szamuráj Szerelmi ballada- ez ma a legmenőbb okostelefonra letölthető játék alkalmazás. A gyengéd szerelemre vágyó hölgyek 12 daliás szamuráj közül választhatnak. Az üzlet remekül megy. A Voltage nevű vállalkozás piacvezető az egész világon. Idén eddig már 102 millió dollár volt a profitjuk.

A japán férfiak zárkózottak, rejtegetik az érzéseiket. Csak nagyon kevesen tudnak és mernek gyengédek lenni!- panaszkodik a szebbik nem a távol-keleti szigetországban. A virtuális szerető viszont végtelenül megértő. A 18-34 közötti nők 44%-a szűz, és nagyon sokan már le is mondtak a nemi életről. Gyengeségre viszont ők is vágynak. Nekik ajánl 88 játék alkalmazást a Voltage japán cég, mely persze már angol nyelvű verziókat is készít.

Az USA piaca ugyanis majdnem olyan jelentős mint a japán ebben a tekintetben. Kína a piacvezető, de Japán szorosan a nyomában jár míg az USA a harmadik. Az egész biznisz férfi központú volt a nyolcvanas években, de azután a vállalkozók felfedezték a hatalmas női piacot. Angelique volt az első ilyen játék alkalmazás Japánban, melynek a célpontja a szebbik nem volt. Azóta futószalagon készülnek a virtuális szerelem letölthető változatai. A szamurájok mellett a rendőrség a másik fontos terep a virtuális változatok számára: a lényeg ugyanis az, hogy sok jó külsejű fiatal férfi szerepeljen! Így a Metro PD: Close to You című műalkotás fiatal és csinos rendőrnője megtalálja álmai lovagját miközben nyomoz. Az alkalmazást letöltő hölgyek pedig szintén lovagra lelnek igaz, hogy csak virtuálisan…

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,233KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta