Ezt nézed:  / Zene / Bonobo a Budapest Parkban | 05.23.

Bonobo a Budapest Parkban | 05.23.

Az angol származású zenész-producer-DJ, Simon Green – ismertebb nevén Bonobo – az évek során az elektronikus zene egyik legismertebb alakjává nőtte ki magát, mondhatni korunk talán legnépszerűbb donwtempo zsenije. Grammy-díjra jelölt lemezével és teljes zenekaros felállással érkezik a Budapest Parkba május 23-án.

Hazánkban is megtöltötte már a Millenárist, de zenekarával nyáron az összes fontos nemzetközi fesztiválon megfordul. A budapesti koncertjén végre nálunk is bemutatja 2017-es sikerlemezét, a Migrationt, amivel tavaly a Billboard 200-as listájára is felkerült (a Trance/Elektronika listát pedig vezette is), sőt, a hazai albumeladási listán, a MAHASZ Top 40-en is szerepelt.

Bonobo 2017-ben jelentkezett utoljára albummal, amin olyan vendégelőadók szerepelnek, mint Chet Faker, Rhye, Innov Gnawa és Hundred Waters. A sorban hatodik nagylemezt, illetve az ezen megtalálható Bambro Koyo Ganda című tracket pedig nemrég Grammy-díjra is jelölték.

 

Green első lemezét 2000-ben jelentette meg Animal Magic címmel, majd innen indult szárnyalása.  A kezdetektől fogva maga hangszereli és producereli lemezeit. Egyedisége abban rejlik, hogy az elektronikus zenét fűszerezi világzenével, ambienttel, a jazz-zel, sőt, néha belekeveredik egy kis tradicionális indiai népzene is – vagy mint új lemezénél: gyűjtött hangfelvételekkel. A végeredmény pedig egy nyugodt, chilles, mégis táncolható egyveleg, amit élőben rendes zenekari kísérettel szólaltat meg korunk egyik népszerű elektronikus zenei producere.

Május 23-án tehát a Budapest Parkban több professzionális zenésszel kiegészülő Bonobo a kritikusok és a közönség által is elismert albumát mutatja be, készüljetek!

Limitált elővételes jegyek még kaphatók ide kattintva!

Fb eseményt ide kattintva éritek el.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share