Bővült a család Henry Kettneréknél!

Rovat

Megosztás

Tofu, a legújabb kis édi-bédi házikedvenc Henriék új családtagja, akinél ma sincs édesebb! Úgy ugrál, mint egy pici nyuszi, egyszerűen meg kell zabálni!

„Ennyire élvezetesen még sohasem töröltem fel kakit!”

Ahogyan Henri elmesélte, már kb fél éve várják, hogy kiskutyájuk legyen! Mindkettejüknél mindig is volt kutyus a családban, ám most eljött az idő, hogy kettejük saját ksi otthonába is legyen egy édes mazsola, akit Tofunak neveztek el. Már az ötlet napján tudták, hogy Corgi fajtát szeretnének, ami valljuk be, nagyon zabálnivaló. A kutyatenyésztőtől oly sok hasznos tanácsot kaptak influencereink, akik minden egyes pillanatot nagyon élveznek a házikedvenccel, akinek egyenlőre a kedvenc játéka a felmosó.

No de mégis mikre kell odafigyelni egy benti kutyinál?

Jó, ha tudjátok, amennyiben kiskutyával szeretnétek élni, a kábeleket tüntessétek el, mert másnap csak a kirágott valamit fogjátok megtalálni a helyén. Elsődlegesen nyakörv, póráz, kis alvóhely, no és persze a felmosó bekészítése, ugyanis van, hogy bepipil, bizony. Csak 10 hetes kora után lehet kivinni az utcára, addig is a nyakörvhöz már jó hozzászoktatni. Micsoda édesség szó szerint, sok boldogságot kívánunk!

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta