Bruno és Spacc Paranoiásak?

Rovat

Megosztás

Stressz, depresszió, hallucinációk, a Bruno & Spacc brutál sötét videoklippel érkezett, amiben nem létező hangok, véres lepedő és mély lelki világkép lakozik, a paranoia elvitte a lelküket, te is éreztél már ilyet valaha? A videoklip pazar!

„Lehet változtam, rosszul látok a mámorban, mögöttem minden lángokban, és a hangomat hallom kánonban!”

Bruno és Spacc hihetetlen videoklipet dobott össze, a véres lepedők, a szilánkosra tört alkoholos pohár, a hófehér zárda nagyon para! A dalszöveg sem semmi, állításuk szerint mindenük is lángokban, hangokat hallucinálnak össze-vissza, ráadásul még piálnak is. Vajon ez mennyire segít? Aha, maximum átmenetileg, de ezt ők is tudják. Egy gyönyörű hölgyemény is feltűnik a színen, lehet, hogy pont egy szakításon vannak túl és még mindig azt képzelik, ott van az a bizonyos hölgy? A fejükben legalábbis biztosan!

A hófehér zárdás jelenet is abszolút egyedi, hiszen nincs más a szobában, csupán egy hófehér ágy, amin a kedves, gyönyörű lány is ott fekszik, vajon csak egy oda nem illő árnyék? A YouTube-on már a felkapottak között a Paranoiás, lessétek meg, fantasztikus!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

indig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta