Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Brutális kommenteket olvas fel egy srác! – Neki írták őket!

Brutális kommenteket olvas fel egy srác! – Neki írták őket!

Nemrég egy kisebb megbotránkoztatás lett abból, hogy egy 11 éves fiú kamera elé állt és felolvasta azokat a kommenteket, amiket a YouTube-on kapott. A kommentek nagyon negatívak és legtöbb esetben gyűlölködőek.

 

“remélem rákot kapsz”

“egy kövér hülyegyerek vagy”

“te kövér sz×rdarab”

Csak néhény azok közül, amiket írtak neki.

 

A videó ugyan régebbi, de most lett igazán nagy a visszhangja. Logan azért készítette ezt az anyagot, hogy megmutassa, mennyi gyűlölet van az interneten. Név és arc nélkül azt írhatunk, amit akarunk, de azért figyeljünk oda egymásra és ne bántsuk meg a másikat. A dolog igazán érdekes része az, hogy ezt a saját korosztályától kapta meg. Tizenévesektől származnak ezek a gyűlölködő hozzászólások.

A jelenséget cyberbullingnak nevezik. Már külön programot is szerveztek annak érdekében, hogy a virtuális térben történő megnyilvánulás visszafogott, kulturált körülmények között folyjon.

Jelenleg nincsenek különösebb szabályok erre, így bárki bármikor írhat ki ilyeneket másoknak a nélkül, hogy fel kelljen vállalnia a nevét, vagy ennek következményei lennének. A felelősségteljes és helyes internethasználatra meg kell tanítani a fiatalokat, ugyanis később belőlük lesznek a társadalom fontos tagjai.

Brutális kommenteket olvas fel egy srác!
Szoktál kommentelni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share