A BSW srácok egy kicsit meghaltak

Rovat

Megosztás

Nincs harag, nincs bántás, csak remény és szép emlékképek, ezeket őrzi a szívében a BSW, debütált végre a Mióta elhagytál, már a promot is sokan megnézték, gondolhatjuk, akkor a videoklip vajon hol áll majd meg?

„Még mindig álmodok rólad, álmodok rólad, és rád gondolok, nem tudom hol vagy.

Először csak próbálkozol megváltani a világot, utána kinyitod a szád, aztán a párod vagy megérti és változtat, vagy az exeid közé fog tartozni, igaz? A BSW srácok arról dúdolnak, mégis milyen egy szakítás utáni pillanat, talán nap, esetleg már hónap. Egy idő után elhalványulnak a bántalmak, és csak a szép emlékek élnek tovább benned, ami talán enyhít a fájdalmon. Megcsalás, folytonos viták vagy csak egyszerűen a szerelem elmúlása, teljesen mindegy, miről beszélünk, egy idő után csak foltokban érzed majd.

Már a promot is rengetegen megnézték, sőt alig várta a nagyközönség, hogy végre mikor jelenik már meg a teljes koncepció, hát íme, szeressétek, hallgassátok!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta