Budapest Comic Con: sztárok garmadája, Cosplay legendák és egy páncélozott harcjármű is felvonult az idei expón

Rovat

Megosztás

Bár a Budapest Comic Con két bejelentett sztárja, Graham McTavish és Alexander Ludwig sajnos nem tudott részt venni a rendezvényen, a szervezőknek mégis sikerült remek színészeket meghívniuk.

A rajongók Jerome Flynnt a Trónok harca, Clive Standent a Vikingek, és Afshan Azadot a Harry Potter filmekből ismerhetik. Hozzájuk dedikáló és fotós jegyeket is lehetett vásárolni, hasonlóan a már korábban bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts).

A színészek mellett a meghívott Cosplay fellépők listája is színes volt: AJ Designs GmbH, Don Esteban és Taryn mellett Pretzl is erősítette idén a cosplayerek sorait.

Nekünk nagyon tetszett a Lego fantasztikus installációja, amit akár órákig is tudtunk volna csodálni. A játékok mellett komolyabb területre is betekintést engedtek a kiállítók. A Magyar Honvédség két Gidrán páncélozott harcjárművét is közvetlen közelről ki lehetett próbálni. A Comic Con mellett idén megrendezték a Board Game Expot is, ahol izgalmas játékokkal találkoztunk, párat be is szereztünk közülük.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta