Buliban elvesztett szüzesség- ciki vagy sem?

Rovat

Megosztás

Szerinted ciki odaadni a szüzességet egy egyéjszakás kaland során vagy jobb letudni a dolgot mihamarabb?

Nálunk, a középsuliban a legtöbb lány arról fantáziált, hogy, ha majd pár hónapja együtt van a nagy szerelmével, és tényleg lángolóak az érzelmek, kialakult a bizalom, akkor megtörténhet a nagy esemény. Pár lánynak valóra is vált ez az álma, de voltak olyanok is, akik más utat választottak, mégpedig az egyéjszakás kalandot.

Ne feledjük azonban, hogy ezek között is óriási különbség van, hisz nem mindegy, hogy egy forró nyári hétvégén szövődött románcról vagy egy vadul átbulizott éjszakáról van szó. Mert bármily furcsa, de egy estére is eshetünk nagy szerelembe, így akár csodálatos élmény is lehet egy így együtt töltött éjszaka. Persze ez viszonylag ritka, de fontos észben tartani, hogy ne ítélj elsőre.

Ezeket pedig mindenképp fogadd meg:

1. Ne ittas állapotban akarj először szeretkezni. Hidd el, semmi nem lesz könnyebb tőle, ám annál kiábrándítóbb.

2. Akármennyire tapasztalt vagy menő a kiszemelted, ha az ágyig juttok, nehogy eszedbe jusson titkolni, hogy az lesz neked az első. Hidd el, észre fogja venni, és te sem fogod egy percre sem igazán élvezni.

3. Egy partihelyszín mosdója nem a legideálisabb, akkor sem, ha nagyon be vagytok indulva. Később jó kaland lehet, de elsőre inkább maradjatok valami klasszikusnál.

4. Ne akarj túlesni rajta. Szűznek lenni nem ciki, és az esetleges rossz élménnyel sem az osztálytársaid fognak együtt élni, hanem te. Úgyhogy inkább gondold meg!

5. Ha mégis olyan helyzetben vesztetted el a szüzességed, amit megbántál, akkor tudd, hogy ugyan ez egy fontos esemény, de nem kell, hogy meghatározza az egész hátralévő életed szexualitását.

6. Bárki, bármit mond vagy gondol, attól, hogy egyéjszakás kalandod volt, nem vagy k..va. A szüzességed annak adod, akinek akarok, és ha ezt választod, az is szíved joga! Semmivel sem leszel kevesebb, sem pedig több. A lényeg, hogy úgy érezd: minden a lehető legjobban történt!

Buliban elvesztett szüzesség- ciki vagy sem?
Szerinted ciki odaadni a szüzességet egy egyéjszakás kaland során?

Ha pedig még nem vagy túl az első alkalmon, és van benned egy kis félelem, akkor kattints ide, és olvasd el következő cikkünket is a témában! 😉

Kép: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta