Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Buliban nyomul rám, de hétköznap rám sem néz. Mit tegyek?

Buliban nyomul rám, de hétköznap rám sem néz. Mit tegyek?

Gimiben, amikor már mindenki eljár bulizni, nincs is jobb, mint egy nagy sulis baráti társasággal bejárni a várost és jól érezni magad. Viszont előfordulhat, hogy ezeken a bulikon közelebb kerülsz valamelyik sráchoz a csapatból, jókat dumáltok, táncoltok, esetleg csókolóztok is. De másnap miért kezel szinte idegenként? 

Nagyon idegesítő egy helyzet, velem is előfordult már és fogalmam sem volt, hogy tudnám kezelni. Pedig az az alapvető megoldás mindent tudna tisztázni, ha másnap leülnétek, és megbeszélnétek. De nem. Valamiért ezt senki sem teszi. De miért?

Bulizni nem azért megy az ember, hogy előre megtervezze, hogy mit is akar csinálni. Nem azért iszik pár sört, vagy pár pohár bort, mert kontrollálni akarja a dolgokat. Hanem azért, mert hagyja magát, hogy a történések sodrása irányítsa őt. Hagyja, hogy a dolgok megtörténjenek vele, miközben enyhén bódult állapotban, lazábban belemegy dolgokba, mint józanul. A bulis budapesti éjszakáknak megvan ez a varázsa, úgy érzed, ennek az éjszakának élsz, yolo van és gyerünk, ugorjunk fejest a partiba.

Pontosan ezért, a másnapi kínos beszélgetések elmaradnak. A srác, akivel szinte lelkitársaknak éreztétek egymást egy kis pia után már visszacsöppent a való világba és ha egyáltalán emlékszik is az előző nap történtekre, inkább hagyja, hogy akkor folytatódjon a “kapcsolat”, amikor ismét leszáll az éj. Amikor ismét lesz olyan bátor, hogy olyan dolgokat tegyen és mondjon, mint előző éjjel.

Hétkoznap is lehet, hogy jókat beszélgettek, elvagytok haverilag, de mindketten tudjátok, hogy valami elindult köztetek. Pont ez a kis izgalom az, ami nem hagyja, hogy tisztázzátok nyíltan, hogy mi van köztetek. Ez az izgalom az, ami miatt várod a következő bulit, ami miatt tanóra közben elkalandozik a figyelmed, és a srácról fantáziálsz.

Nem is akarsz belegondolni, hogy milyen lenne, ha “hétköznapi” párkapcsolatba bonyolódnál vele, mert talán az már nem lenne elég izgalmas. Viszont jó pár buli után már frusztráló kezd lenni a dolog. Valamelyikőtök többet akar majd, de ha nem beszélitek meg, akkor  csak féltékenykedés lesz belőle, pedig együtt sem vagytok. Valamelyikőtök látja majd a másikat egy random csajjal vagy sráccal táncolni, esetleg smárolni és tuti, hogy sértődés és hiszti lesz a vége.

Pedig köztetek nincs is semmi hivatalosan, nem igaz?

Ha jól érzed magad az ilyesmi játszadozásban, akkor figyelj oda magadra, hogy miket érzel. Ha úgy érzed, már ennél több nem lehet, ha már csak kattog az agyad, hogy most mi van köztetek, na akkor ültesd le a másikat, és beszéljétek meg. Vagy kezdjetek el normálisan randizni és lehet, hogy valami szuper sül ki belőle, vagy inkább hagyjátok abba ezt a dolgot, mert csak sérülés lesz a vége.

Fotó: favim.com

Fotó: favim.com

Buli szerelem?
Veled már előfordult, hogy ilyen "kapcsolatban" voltál?

Borítókép: favim.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share