Bűn, ha lány létedre a lányokat szereted?

Rovat

Megosztás

A nemi beállítottság egy olyan folyamat, ami éveken keresztül bontakozhat ki. A serdülőkor zűrös időszakában kialakuló érzelmek könnyen összezavarhatnak bárkit. Az érdeklődés a másik nem iránt teljesen természetes. De mi a helyzet, ha a saját nemed képviselőit találod vonzónak?

girl-02

Általánosságban elmondható, hogy a nők mindig is érzelmesebbek voltak a férfiaknál. Lányok esetében amúgy is természetes dolognak számít egy ölelés, vagy egy puszi, ami bizonyos fokú érzelmeket produkál. A testi közelség, vagy egy nagyobb beszélgetés bensőséges kapcsolatot is kialakíthat.

30-lesbians-42-21063081.w1200.h630

És most jön a lényeg. Tapasztalataim lévén arra a megállapításra jutottam, hogy rengeteg lányban megtalálható egy hajlam, hogy a saját nemét vonzónak tartja. Nem feltétlenül leszbikusok, ugyanúgy a fiú iránt érdeklődnek, viszont a kíváncsiság hajtja őket, hogy kipróbálják milyen is egy lánnyal lenni.

522fc3b68900baaddcaa999335457ee9

Egyik ismerősöm, nevezzük most Orsinak, szintén ilyen. 21 éves, párkapcsolatban él (egy sráccal), de érdeklődik a saját neme iránt is. Lehetne biszexuálisnak is nevezni, de egyáltalán nem az. Csupán van benne egy bizonyos vágy, hogy megtapasztalja milyen is egy lánnyal. Házasságban szeretne élni, családot alapítani, de mégis kipróbálná a másik lehetőséget is.

Katona József; Jordán Adél; Pintér Béla

Ezzel nincs egyedül. Közületek is bizonyára van olyan, aki vonzónak talál egy másik lányt. Ha nem is szeretné megcsókolni, mégis jó érzés rajta legeltetni a szemet. Nem feltétlenül kell mindig leszbikusként, vagy biszexuálisként elkönyvelni magatokat. Egy bizonyos fokú vonzalom mindenkiben lehet a saját neme iránt.

47241238887611000168

Vannak olyanok, akik tudják, hogy lány létükre ők kizárólag a lányokhoz vonzódnak. A nemi beállítottság kialakulása egyes kutatások szerint már az anyaméhben megtörténik. Ez olyan dolog, amiről nem te, vagy más tehet. Ez lehet veled született is. Minél előbb elfogadja valaki magát, annál boldogabb lesz. És ez nem számít semmilyen negatív dolognak. Valaki az ellenkező nemhez vonzódik, valaki a sajátjához, valaki pedig mindkettőhöz.

 

Bűn, ha lány létedre a lányokat szereted?
Vonzódsz a saját nemedhez?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta