Burai egy Hárpia?

Rovat

Megosztás

Féltékenység, megcsalás, szeretlek, gyűlöllek érzések, miközben a vágyak ott vannak a fejedben és a szívedben, ismerős az érzés? Burai ismét slágert írt, megjelent a Hárpia!

Krisztián olyan előadók dalainál működött közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna, Fehér Zoli, VV Béci, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett. Országos hírnévre tett szert előbb a Megasztár majd a Voice versenyzőjeként, ez utóbbi azért is fordulópont az életében, mert a saját hangján szólaltathatta meg szerzeményeinek egyikét a nagyközönség előtt, a Criminal Ladyt.

Felfedezése óta azóta is töretlen munkássága, legutóbb a Háborgó mélység és a Tűz és víz című dalokkal tarolt a YouTube-on Krisztián, a rádiók slágerlistáján hallhattuk a zeneszámokat hetekig, most pedig Bruklinnal alkottak közös szerzeményt, a Hárpia is a felkapottak között! Szerelmi háromszögek, csalódások sora, azt hiszem, mindannyian átmentünk már hasonlón, amikor nem tudsz megbízni a párodban. Na de mi a megoldás? Külön, vagy együtt tovább?

Élőben is hallanád a pop énekest? Legközelebb egy Jótékonysági Gálán láthatod őt élőben Budapesten a 4. kerületben a Pozsonyi utcában a Madárfészek és A bajnokok egyesülete jóvoltából július 28-án! Az esten felcsendülnek majd Kökény Attila, Young G legújabb szerzeményei, vagy éppen DR BRS rapszámai is. Nincs is jobb a kellemeset összekötni a hasznossal, hiszen részt veszel egy csodás programban, miközben végigdúdolod és táncolod azt a bizonyos estét, kell ennél több?

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta