Bye Alex túl van az exén

Rovat

Megosztás

Hazai közkedvelt énekesünk állítása szerint túl van már az exén, vagy legalábbis valamelyik lányon az életében! A hölgyemény azt akarta, nőjön fel, de Alex leragadt az imádom a feneked, de te sokkal bölcsebb vagy, nem vagy hozzám való, én még gyerek vagyok szituban, a Rossz esték című videoklip nagyot szól, és ki más lehetne a partnerénekes, mint Manuel.

„Harcoltunk, öltük egymást, hányszor? Szakítottunk, összejöttünk párszor. Haraptam, imádtam a seggét, de közben sokszor elhagytam a lelkét.”

Bye Alex nem kímélte volt kedvesét, legújabb szerzeményében mindent IS kitálal kettejükről! Elmeséli, hogy a lány sokkal felnőttesebb és érettebb volt nála, sőt gyerkőcöt is szeretett volna, énekesünk azonban kihátrált a család gondolatától, inkább a karrier és a magány. A dalszöveg magáért beszél, tipikus Alexes nyert őszinteség. Zeneip partnere ezúttal volt mentoráltja, Manuel, aki rapp formában dúdolja el, vége!

A videoklip koncepciója nagyon ütős lett a piros fényekkel, Alex vakító gyémántjaival a fogsorában, és azzal a koporsóval, amiben azzal a bizonyos lánnyal fekszik. A sláger annyira sikeres, hogy jelenleg már a 4. a YouTube felkapottjai között, úgy tűnik, Alex nem tud leállni, vagy nem is akar? Minden esetre én imádom ezt a special stílust!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta