Chrstphr és Burai sírnak…

Rovat

Megosztás

Krisztofer és Burai emlékek közt táncol, melyek olykor édesek, de ne tartsanak vissza, ha kezdődik valami új, dúdolják a srácok, a Könnyár című legújabb szerzeményben feltűnnek dögös hölgyek is, atom autók, neked pedig nincs más dolgod, csak ússz az árral…

„Emlék minden perc, minden nap, amikor felkelsz!”

Felkelsz, emlékek gyötörnek, ebédelsz, régi képek vannak előtted, mert nehéz az újba belekezdeni, de nézd a jó oldalát, egy teljesen fehér palatáblát kapsz, csak rajtad múlik, hogyan fested, üzenik kedvelt énekeseink. A videoklip az idő múlását és az emlékek kopását gyönyörűen hozza az autózós a 220-al megyek jelenetekkel és a szexi táncoslányokkal.

„Hol az a lány, aki értem szenvedne, mindent megtenne?”

Szerelmi csalódások, megannyi konfliktus és szakítás után már neked is eleged lehet a kapcsolatokból, amit meg is értek, de nézd, ez az élet, egyszer fent, máskor lent, nem az számít olykor, mi történik, hanem az, hogy te hogyan állsz hozzá és miként kezeled, így máris kicsit pozitívabb az egész, ugye?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta