Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Ciki a rózsaszín felső egy srácon?

Ciki a rózsaszín felső egy srácon?

Férfiaknál is divat lett, hogy élénkebb színeket hordanak. A divathatárok egyes helyeken kezdenek összemosódni, így már meg se lepődünk, ha látunk egy pasit rózsaszín pólóban. De mennyire tartjuk cikinek?

Alapvetően vannak bizonyos színek, amik nemhez kapcsolhatóak. Ilyenek például az élénk, vagy rikító színek, amik inkább a hölgyeket jellemzik. Azonban egy-egy élénk szín nem feltétlenül jelenti azt, hogy csak és kizárólag a nők viselhetik. De mi a helyzet akkor a rózsaszínnel?

Nos, a rózsaszín egy tipikus női szín, mégis férfiruházatban is egyre többet találkozni vele. Leginkább a rózsaszín póló az, ami újabban hódít a férfiak körében. 1-2 évvel ezelőtt komolyabb követői voltak ennek, de még ma is szép számmal láthatunk rózsaszín felsőt viselő pasit.

Maga a szín elég nagy megosztottságot válthat ki, hiszen nem egy szokványos öltözködésről van szó. Valaki egyenesen cikinek tartja és ellenzi, de van, akit egész egyszerűen hidegen hagy és nem érdekli. Maga a szín akár felháborodásra is adhat okot, vagy provokációnak is felfoghatják. Mindenki maga döntheti el, hogy mennyire tartja etikusnak, vagy elfogadottnak, ha valaki férfi létére rózsaszínt vesz fel.

Általánosságban azért annyi bizonyosan elmondható, hogy aki rózsaszín felsőt vesz fel, az igencsak kitűnik a többiek közül. Nem kevesen lesznek, akik alaposabban megnézi, vagy utána fordulnak. Még egy jó ideig biztosan az lesz az általános vélekedés, hogy egy pasi ne vegyen fel rózsaszínt.

Ciki a rózsaszín felső egy srácon?
Szerinted ciki egy pasin a rózsaszín?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share