Ezt nézed:  / Színes / Ciki vagy menő a mulatós?

Ciki vagy menő a mulatós?

2016. január 4. /hétfő/

Amikor szóba jön egy társaságban, hogy ki szereti a mulatóst, általában valaki vagy nagyon ellenáll annak, hogy bevallja, szereti, vagy nyíltan felvállalja. Nos, általában mindegyikünk lába mozog egy Kis Grofó alatt, és legszívesebben mindannyian táncra perdülnénk egy igazi magyar mulatós nóta hallgatása közben.

Ennek ellenére vannak olyanok, akik nem igazán akarják beismerni, főként a fiatalok között van ez, hiszen sokunk szülei imádják ezeket, és mi, fiatalok nem akarjuk azt gondolni, hogy a barátaink azt hiszik, hogy olyan maradiak vagyunk, mint amilyenek esetleg ők.

Pedig bizony mindannyian szeretjük. A YouTube megtekintésszámokból is ez derül ki.

A tavalyi év legnagyobb sikereket elért magyar dala Pixa és Kis Grofó duettje, a Bulibáró lett, ami a legnépszerűbb videómegosztó oldalon mintegy tizenkétmillió-kétszázezer megtekintést szerzett körülbelül fél év alatt.

 

Kis Grofó másik hatalmas sikereket elért dala a Mert a nézését meg a járását, mely már majdnem húszmillió megtekintést szerzett.

 

Kicsit régebben, három évvel ezelőtt állt össze egy másik mulatós kiskirállyal Kis Grofó, méghozzá Jolly-val, akivel megalkották a YouTube-on már huszonegymillió megtekintést is elért No roxa áj című dalt.

 

De ha csak beírjuk a YouTube keresőjébe, hogy mulatós, máris rengeteg olyan találatot ad ki, amely videók megtekintése a több százezres nézettségeket is üti.

Megkérdeztünk benneteket is, hogy Ti mit gondoltok a mulatós zenéről, íme, pár válasz tőletek:

“Szerintem jók a mulatós zenék, mert sokat lehet rajtuk röhögni, meg jókedvem lesz tőlük.”

– mondja a 13 éves Bende.

“Nekem régen nem igazán jöttek be ezek a mulatós zenék, de most nem tudom, miért, de divatba került. Mostanában osztálytársaim is ilyeneket hallgatnak, és őszintén szólva, én is megkedveltem. Sose leszek az, aki feláll az asztalra, és ott ugrál meg táncol, de meg-meghallgatom néha. “

– meséli nekünk a 15 éves Judit.

“Szeretem a mulatós zenéket. Kis Grofó dalai szörnyűek , csak “a nézését, meg a járását..” címűt szeretem , mert az osztálytársam utálja és lehet bosszantani vele. Nem igazán hallgatom ezt a dalt sem.”

– magyarázza a 12 éves Tímea.

Mulatós
Szerinted ciki vagy menő mulatóst hallgatni?

 

Borítókép: Lokal.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share