Ciki vs. menő nyári cuccok

Rovat

Megosztás

Mindannyian tudjuk, hogy nagyon hamar változik a divat – akár az időjárás. Néha nem lehet követni mit ciki felvenni és mit menő. Segítünk egy picit és rávilágítunk pár dologra, milyen divatbakit ne kövessetek el nyáron!

PÖTTYÖS VS. EGYRÉSZES BIKINI

Bizonyára örök darabnak véltük azt a pöttyös bikinit, amit előző évben szereztünk be magunknak, és kincsként tekintünk rá. Azonban most egy picit tegyük félre ezt, és biztosítsunk a bőröndünkbe külön helyet az egyrészes fürdőruhának. Ez most igazán látványos és divatos! Ráadásul nincs olyan, akinek ne állna jól – egyeseknek telt idomaik miatt, másoknak pedig karcsúságuk kihangsúlyozásaként.

HÍMZETT VS. PÓLÓ RUHA

Emlékszünk még mennyire menő volt a hímzett, fehér vászon alapú ingünk/ruhánk? Na, már nem az! Sajnos vagy nem sajnos, eljött a pólóruhák ideje. Egyesek örülnek neki, mert előnyösen takar, mégis ruhaként hordható – így mégis szexis. Próbáljuk ki!

EXTRÉM LEGGINGS VS. BICIKLIS NADRÁG

A jó öreg leggings, legjobb barátunk volt hajdan. Azonban egyre inkább eltűnik a süllyesztőben, és helyettesítőjeként megjelent a biciklis nadrág. Arról vitatkozhatnánk, milyen idomú hölgyeknek áll leginkább előnyösen. Azonban meg kell hagyni, hogy fel lehet hozzá öltözni sokfajtaképpen, és kiegészítőkkel kombinálva nagyon csinosak lehetünk benne.

SZŐRÖS TÁSKA VS. ÖVTÁSKA

Az a szekrény alján megbújó szőrős táska, ami azzal a gondolattal lett elásva oda, hogy “majd csak jó lesz valamire”. El kell, hogy keserítsünk, nem lesz jó! Szabadulj meg tőle minél hamarabb, mielőtt beleköltözne pár moly. Helyette vásárolj egy menő övtáskát, ami tökéletes kiegészítője lesz a szettednek.

KÖTÖTT PULCSI VS. KOCKÁS ING

Nem mintha sokan hordanánk pulcsit nyáron, azonban előfordult, hogy ez menőnek számított. Illetve talán ma is látni egy-két igényesebb darabot, amit akár fel is vennénk – de NE! Helyette itt vannak ezek az igazán menő kockás ingek, amikre aztán tényleg azt lehet mondani, hogy örök darabok. Hidd el, nincs is jobb annál, mikor reggel magadra kapsz egy rövidnadrágot, egy felsőt, és magadra tekersz egy kockás inget, készen is vagy!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta