Csecse Attiláék így pontozták a youtuberek zenéit

Rovat

Megosztás

Csecse Attila a laza, Kitti a szigorú, Andris pedig a mókás pontozó, ahogy tőlük is hallhattuk, na de kinek melyik hazai dal tetszik a legjobban? Lássuk azokat a bizonyos pontokat!

Habár a vélemények annyira nem relevánsak a témában, ahogyan azt Attila is említette, hiszen a zenéhez nem annyira konyítanak hazai influencereink, azért mégis megpróbálták összeszedni gondolataikat.

Ki gondolta volna, hogy a legelső zene a ValMar duo újdonsága, az Úristen című sláger, mely nagyon tetszett mindegyikőjüknek. Már a megjelenés előtt mint mindenki tudja, TikTokon pörögtek a verzék, átlagosan 10/8-9 pontot kapott a dal. Következzék egy szintén bulis dal, Végh Dóri-Buliból buliba című csodája. Andris imádja, mert nemcsak a végeredményt láthatjuk a videoklipben, hanem a forgatás részletei, mint werk anyagok is itt -ott feltűnnek. Ati először nagyon nem szerette a zenét, ám egyre többet hallgatta, s így egyre jobban belecsengett a fülébe néhány sor, azóta imádja, mik vannak?! 10/10! Zsebibaba Egy tekintés című alkotása következett, amely annyira nem tetszett nekik, kivéve Andrist. A videoklip technikája teljesen okés, az énekléssel már hadilábon álltak. Átlagosan 10/5 pontot kapott a dal.

Micsoda fordulat, egy igazi youtuber következett, Barbi és a Ratata, mely a Bruno X Spacc közreműködésével készült. Lehet egy influencernek jó zenéje úgy, hogy nem igazán foglalkozott ezelőtt a dallamokkal? Nem rossz, nem rossz, 10/7 pontot kapott mindenkitől. Ötödik felhozatalként jöhetett a mindenki által ismert Aranybulla Pamkutyáéktól, Andris igencsak megcsömölt tőle, amikor megjelent, állítása szerint a csapból is ez folyt. 10/10 mindenki szerint. A sort B.Nagy Réka Valahol című slágerével zárjuk, mely szintén 10/10 pontot kapott.

Nektek melyik dal tetszett a legjobban?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta