A Cseh Tamás Program zenekarai is SZINesítik a nyár utolsó nagy buliját

Rovat

Megosztás

Már csak egy hét és kezdetét veszi az ország legSZINesebb fesztiválja, ami egyúttal a nyár utolsó nagy bulijának ígérkezik. A több évtizedes múltra visszatekintő Szegedi Ifjúsági Napokon a Cseh Tamás Program zenekarai is gazdagítják a zenei kínálatot.

A korábbi évadokban CSTP támogatásban részesült zenekarok mellett, a harmadik évad felfedezettjei is ott lesznek: a The Couple, a Baron Mantis, a FLATBAND és a Synema is kiveszi majd a részét a publikum szórakoztatásából – és ezt igazán előkelő társaságban tehetik meg.

A Napfény városában az évnek ebben a szakaszban már jól megszokott, hamisíthatatlan fesztiválhangulatáról idén a legnagyobb magyar előadók – többek között Tankcsapda, Brains, Ivan & the Parazol, Kiscsillag, Anna & the Barbies – mellett, neves külföldi fellépők sora gondoskodik: Inna, Naughty Boy és az Enter Shikari is fellép majd. Az esti bulikon pedig Cesqeaux, Dave Seaman, Calyx & Teebee adják a talpalávalót.
Az augusztus 23-án kezdődő fesztiválra érdemes arcképes azonosítóval a zsebben érkezni: idén először ugyanis itt is csak egyedi azonosítóval ellátott karszalaggal lehet csak belépni a fesztivál területére.

A részletes program és további információ itt található.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta