Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Csisztu Zsuzsa egy senkinek nevezte Farkas Timit

Csisztu Zsuzsa egy senkinek nevezte Farkas Timit

Ha a Trónok harca világában lennénk, elég kemény csaj lenne Farkas Timi, hiszen ha tényleg senki lenne, más néven Arcnélküli, aki a Sokarcú Istent szolná, könnyűszerrel bárkit el tehetne láb alól. No, de mi a valóságban vagyunk, és attól függetlenül, hogy Timi itt is lehet kemény csaj, Csisztu Zsuzsa mégis egy senkinek nevezte őt. Miért?

Első televíziós szereplésén vett részt Farkas Timi hétfő reggel az RTL Klub Reggeli című műsorában. Timit azért hívták meg, hogy az influencer lét szépségeiről és árnyoldalairól adjon a TV nézőinek egy kis ízelítőt, így sodorta össze az élet Csisztu Zsuzsával, aki épp reggelit készített a műsorban. Vagyis a feladata az volt, ám őt jobban érdekelte Timi, illetve az ő élete, céljai, motívumai és jövőképe. Azt kijelenthetjük, hogy a Timi és Zsuzsa között nem volt meg az a bizonyos kémia, ez a Facebook live-ban is érződik.


A teljes adás  ITT megtekinthető.

A kommentelők szerint Timi korrektül reagálta le a helyzetet sokan “ráborították volna az asztalt” a nőre. Számíthattunk rá, hogy a Reggeliben nem zárul le ez az egész, Timi fog csinálni egy reakcióvideót, ami így is lett. Előtte viszont még odapörkölt neki egyet Csisztu.

 

Csisztu Zsuzsa tehát nem örülne neki, ha a gyermekei ilyen “senkire” akarnának hasonlítani. A kommentszekcióban megjelent Halmosi Viki is, aki sokakkal együtt Timi védelmére kelt.

Nem kellett sokat várni, már aznap este, a mellműtéte előtti éjszakán Timi gyorsan összerakta válaszvideóját, melyet “Balhéé!” felkiáltással nyitott.

A videóban beszél arról, hogy azzal ellentétben, amit Csisztu feltételezett róla, nem áll messze tőle a kétkezi munka, és igenis le akar érettségizni. Ha pedig a jövőben máshogy alakul az élete, nem fog problémát jelenteni számára, hogy újra a két kezével szerezze meg a megélhetéséhez szükséges pénzt.

Csisztu Zsuzsa egy senkinek nevezte Farkas Timit
Mi a véleményetek a történtekről?

Kiemelt kép: YouTube