Csókolj | Milyen fajta csókok léteznek?

Rovat

Megosztás

Csókból sokféle létezik! A csókok fajtáiról mesél a Középsuli Ildije a legújabb részben! Neked melyik jön be a legjobban?

Mondhatnánk, hogy ahány ember annyiféle csók, hiszen ebben az érzelmi megnyilvánulásban, a szeretett vagy éppen csak számunkra vonzó személy iránti érzéseink mellett, mindig benne van a saját személyiségünk is.

Ildi szerint ezek a legalapvetőbbek!

Titanic csók

Ezt a fajtát a jól ismert, azonos című filmről nevezték el. Ez a film annyira romantikus, hogy még a fiúk is sírnak a végén. Nem csoda hát, ha az egyik leglágyabb, legromantikusabb csók fajtájának a nevét kölcsönzi. Ez a csók jellemzően akkor csattan el, amikor az újdonsült szerelmünkkel, ölelkezve csókoljuk meg egymást.

Alfa hím csók

Ez a csók általában akkor csattan el, amikor tetszik nekünk valaki, és egy adott pillanatban megérezzük a másik vonzalmát! Amikor erőszakosan és durván érvényre szeretnénk juttatni, hogy nekünk ő kell és senki más. Ez a csók nem a gyengédségről, a szerelemről szól, hanem a vonzalomról. Egy pillanat műve, de nem mindig kíséri pozitív visszajelzés, ezzel számolnunk kell!

Robin Hood csók

Ki ne hallott volna Robin Hoodról, és az ő kalandjairól? Ezt a csókot az igazi egyéniségek választják, azok, akik tudják mit akarnak, kit szeretnének megcsókolni és miért. A csók elcsattanhat a vonzalomnak köszönhetően, vagy akár a szenvedélyes szerelem kifejezéseként is!

A tökéletes csók titkaiba Bende és Barbi is beavat Titeket!

https://youtu.be/LZcdJN_tPpQ

A csókfajtákat Ildi bemutatja Nektek!

https://youtu.be/MmDnDndYvdg

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta