Curtis új klipjében egy kislány ad pénzt egy hajléktalannak…

Rovat

Megosztás

A híres rapper arról énekel, honnan indult minden, a lakótelep zord időszakáról, amikor még azt is ki kellett számolni, mit tudnak enni vacsorára. Ezek voltak azok az idők, amiket sosem felednek.

Lakótömbök, sötét sikátorok, a sokan csak nyomortanyának becézett pesti negyedek, ahol Curtisék is felnőttek, megalapozták a mostani életüket, dúdolja a hazai rapper. A videoklip szívszorító momentuma, amikor egy kislány odahajol egy hajléktalan bácsihoz, és pénzt ad neki. Igazából sokkal több ez annál, mintsem pár forint, a remény az, ami felcsillan a bácsi szemében, ami Curtis szerint minden pengőnél többet ér. Attila legújabb Insta posztján saját gyermeke látható csillogó szemekkel, amiben azt hiszem, minden benne van.

Lehet, hogy egyszer mindenki megtapasztalja azt az időszakot, amikor nagyon rövid ideig ér el az a bizonyos takaró, de ezek azok a napok, amikor igazán értekeljük azt, amink van!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta