A Dal újabb rostája: újabb versenyzők, újabb nyertesek, újabb búcsúzók

Rovat

Megosztás

Szombaton rendezték meg A Dal című műsor második elődöntőjét. Tíz emberből hatnak sikerült a következő rostán is átjutnia! Lássuk, hogy ki az a hat versenyző, akinek a produkciója elnyerte a zsűri és a nézők tetszését egyaránt!

A szabályok maradtak ugyanazok. A produkciókat összesen ötven ponttal lehet értékelni. Ebből tíz-tíz pontot adhatnak a zsűritagok. A nézőknek pontosan annyi idejük van szavazni a dalokra, ameddig énekelnek az előadók. A zsűri elmondja véleményét, pontoz, majd kiderül az is, hogy hány pontot kaptak a versenyzők tőlünk, nézőktől. A szavazás egyszerű: SMS-ben vagy az applikáció segítségével lehet leadni a voksot, egy telefonszámról maximum húsz szavazás küldhető.

Mazsolázgattunk picit a Facebook-kommentek között, hogy megtudjuk, mennyire vannak a nézők megelégedve az eredményekkel. Persze, most is hűek maradunk az eredeti kommentekhez, nem javítunk bele egyikbe sem. Lássuk!

A ma este továbbjutói:

Szabó Ádám – 46 pont

“Szabó Ádám volt eddig a legjobb a két adás közül. Én direkt nem hallgattam meg előre a dalokat, hiszen Bécsben is csak max 2 hallják az adott dalt. Nagyon nagy esélye van Ádámnak megnyerni, A Dal 2015 műsort. Nagyon szurkolok neki, neki kell képviselnie Magyarországot az ide euroviziós dalfesztiválon!! 🙂 😀  ”

Oláh Gergő – 41 pont

“Gergő!A legnagyobbat énekelted! Még amivel arathatnál az a mozgásod.Nagyon keveseknél találkozik egy ilyen hang egy ilyen alkattal,mozgással.Ezt kellene jobban megmutatnod.Akkir lennél verhetetlen!Gratula!”

Ív – 38 pont

“Tudsz Te ennél jobbat! Bizonyítsd be másnak is! A felvételt kevesen hallották, nem tudják mekkorát tud szólni! Nem kell cifrázni, gyönyörű hangod van! Hajráááááááááááááááá! ‘”

Pankastic! – 38 pont

“Drága Panka! Te bármit viselhetsz, addig míg ezzel az együttessel énekelsz baj nem érhet. Külön külön is gratulálok, mindenkinek a nagy szakmai tudásért,igazi Virtuózok vagytok külön külön és egyben is! És a klarinét…..”

Éliás Gyula Jr. feat. Fourtissimo – 36 pont

“Nem is értem mért hoznak ily kellemetlen helyzetbe, te voltál a legjobb,drukkoltam és megmondtam hogy haladsz tovább :).”

New Level Empire – 34 ponttal, mint a Közönség kedvence jutott tovább!

“New Level Empirére nyomassatok,alázzuk le a korrupt zsűrit,meg a botfülü Pierot a 4 pontjával!!!”

 

Akiktől búcsút veszünk:

Leander Rising – 36 pont

“A Leander Risingnek is tovább kellett volna mennie. Örülök a NLE-nek, de kissé hamiskás volt:(pankastic vagy a ív helyėre bőven továbbjuthatott volna a Leander…”

Dér Heni – 34 pont

“Ez a Dér Heni tiszta Bogi. Azaz, minden évben itt van.”

Szécsi Saci és Böbe – 34 pont

“Szerintem Szécsiék sokkal jobban énekeltek, mint tavaly, míg a daluk hozta a tőlük elvárt magas szintet. Kettő SMS-t küldtem rájuk, pedig nem szoktam szavazni. Szégyen, hogy nem jutottak tovább!
Ugyancsak fáj a Chances búcsúzása is.”

Chances – 31 pont

“Két kedvencem van a 30 dalból, az egyik egyértelműen a Leander Rising, a másik pedig a Chances. Végtelenül szomorú vagyok hogy a The night szám nem jutott tovább, az viszont nagyon dühít hogy a tegnapi nap legjobb produkciója a Lőjetek fel dal – ami, megjegyzem stúdió minőségen lett előadva – nem jutott tovább. Ez borzalmas…pedig sokkal jobb volt még a múlt heti továbbjutóknál is…”

 

Borítókép: Adal2015.hu/

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta