Dancsó kifejtette, tényleg volt felesége miatt rúgták ki Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiból?

Rovat

Megosztás

Dancsó kifejtette legújabb videójában, mégis mi az oka annak, hogy tárgyalásra került sor Johnny Depp és volt felesége között. A színészt tényleg Amber Heard miatt rúgták ki a Karib-tenger kalózaiból?!

Johnny Depp pere tartja lázban Amerikát mostanában, ugyanis a Karib-tenger kalózai szupersztárja 50 millió dollárra perelte volt feleségét, aki szerinte jogtalanul vádolta meg őt asszonyveréssel, és emiatt súlyos anyagi veszteség érte. Amber Heard is pert indított volt férje ellen, méghozzá szép összegben, konkrétan 100 millió dollár értékben.

Az első tárgyaláson Johnny Depp minden erőszakot tagadott, s azt felelte:

“Az egyetlen ember, akit bántalmaztam életemben, én magam vagyok.”

A per hat hétig tart, Amber Heardöt később hallgatják meg. Az ügy előzménye az, hogy a színésznő 2018-ban a Washington Postnak írt újságcikkében családon belüli erőszak áldozatának nevezte magát. A színésznő ügyvédje szerint Heard egy bizonyos Milani korrektorral tüntette el a bántalmazás jeleit, míg Johnny Depp felesége volt. Csakhogy ezt a korrektort később dobták piacra, s ezt a korrektor gyártója is megerősítette. Vajon mi lesz a vége a pernek, egyenlőre nem tudni, annyi bizonyos, nem kis pénzek és hírnév forog kockán!

Szerintetek ki a bűnös?

Kép: Instagram

Főkép: YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta