Dancsó kutyája hatalmasat kaksizott

Rovat

Megosztás

Peti már két hónapja él Porcukorral, aki hatalmas adagot tett ki a “vadonban”. Tipikus szörmegombóc, aki nem bírja ki, ha nem foglalkoznak vele és vakkant ugatás helyett.

„Este előjön belőle a sátán és beindul a witching hours!”

Napközben nagyon kedves, játékos és intelligens Dancsó házikedvence, este azonban bevadul, és előtör belőle maga az ördög. Ha nem foglalkoznak vele, vakkant jó magas frekvencián. A hámmal eleinte nem tudott mit kezdeni, ahogyan Peti fogalmaz: bemerevedett tőle, de aztán kénytelen volt megbarátkozni a gondolattal. Pont úgy, ahogyan más emberek kutyáival is, ugyanis a nagy sétáltatások közepette akárhányszor meglátott egy másik szörmegombócot, egyből letámadta, meg is ijedtek tőle, bizony ám, harap a kutya?!

„Szarjá’, ahova csak szeretnél.”

Porcukor annyira izgatott lett a világot látok végre a gazdimmal játéktól, hogy akkorát kaksizott, mint egy ház! Ahogyan Peti említi, ő nem ugat, ő vokális fajta, tehát maximum kicsit nyavíkol, mint kutya. Nagyon ragaszkodó eb, dehát mi más lenne, ha még otthon is Dancsó videóit kell néznie. Nem csoda, hogy hiányzik neki, ha nem látja. Minden esetre atom cuki a kis véreb, meg kell zabálni!

Főkép: YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta