Dancsó már megint mit művelt?!

Rovat

Megosztás

Videómánia több “zenét” is megjelenített már a neten, most is ez történt, a Cyber Józsi igazán future music lett, ráadásul egy bombázó is feltűnik a videoklipben, aki elvarázsolja a férfi közönséget.

„You and me, lazerdance, we are free, take a chance!”

Ha nem ismernénk őt, azt mondanám, nagyon hasonlít a zeneszám Johnny Gold csodás szerzeményeihez a dallamokkal, az angol kiejtéssel és az egész koncepcióval. Dancsó egy igazán szexi hölggyel a képben kápráztatja követőit mindenféle neon fényekkel, cikázó lightokkal, miközben próbál valami dallamot összehozni. Lézertánc, szabadságérzet, ebben a dalban aztán minden IS benne van, ami freedom! Peti csak annyit közölt Instán az alábbi posztnál:

„Cyber Józsi & Cyber Zsófi durrdefektet kapott félúton a Neptunusz felé!” 🪐🌌

A komment szekcióban igazán viccesre vették a figurát a követők, ám néhányan azt is megjegyezték, a neon fényektől már megbolondultak, amíg véginézték a klipet. Ennek ellenére tarolt!

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta