Dancsó nyalogatja a Tv-t, miközben Irénkét nézi

Rovat

Megosztás

Dancsó nem tette véka alá véleményét, meglepő tanácsokat adott Irénkének, miközben önfeledten nyalogatta a Tv-t a Maluma című sláger éneklése közben.

„Így kellett volna az előző klipben is, tangában meg melltartóban kellett volna forogni az ágyon!”

Dancsó összeszedett néhány hazai trash énekesnőt, akik aztán mindent is letettek az utóbbi időben az asztalra! Szabad viháncolás, melltartó kint, Maluma az ágyon, akinek szőlőt tömködnek a szájába…Természetesen Irénke videoklipje volt a number one, szerintetek ez szexi? Ám nem ő az egyetlen, akit megemlít Dancsó a videóban, előkerült Virabelle neve is, aki Peti kedvence, elmondása szerint igazán “produktív” hölgy a maga módján. Ahogyan már ő is megfigyelte, a tömegközlekedés fontos szerepe klipjeinek, meglepő módon mindig pont akkor indult el a mozdonyvezető, amikor elkezdik forgatni a videót, micsoda egybeesés a koncepció szempontjából.

B.G Átlag nevű csodája is nagyon tetszett Dancsónak, aki azt mondta, a Sztárban Sztárban tűnt fel először, csak ott nem igazán jutott semeddig, ezért inkább készített egy dalt a YouTubera. Ti hogy álltok a trash tartalmakkal? Vicces, vagy ciki?

Főkép: YouTube

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta