Dancsónak elhozta a Pacekot PSGogli7

Rovat

Megosztás

Gogli életében talán először főz, ugyanis hazai celebünket beletették a Hal a tortán című műsorba, melyben igazán “pacekosan” szerepelt, persze ismét előadta magát, konkrétan mindenki kiég, ha ezt végignézi!

„El kell játszani egy kamu bevásárlást Bea asszonnyal.”

Dancsó ismét kifejtette véleményét Gogliról, aki kicsit elfelejtett beszélni a főzőműsorban. Neki a tzatziki az tzatzik, illetve még Bea asszonyt is megviccelte, vele cipeltette a rengeteg cukkinit, amiket össze-vissza vásárolt. Először csak egy db zöldséget kért tőle, majd miután már végigsétáltak az egész bolton, celebünk rájött, neki még kell 7 db cukkini. A tréfa végén csak annyit mondott: „Megnéztem, hogy figyelsz-e.” BUMM! Azt is megtudhattuk, Goglinak nem tetszenek a húsárúk, neki Új-Zélandi kell. Peti erre csak annyit reagált:

„Gogli nagy szeretettel várja a vendégeit az Olümposzon, és Dubajból hozatott séf segítségével készíti az ételt a lakomára. ”

Az teljesen rendben van, ha valaki a minőségre törekszik, na de Gogli? Nála nem az a menő, ha tényleg úgy isten igazán odateszi magát…Neki a haja és a teste legyen nagyon pacek, a többi mit sem számít, gondolja Peti. Íme a gondolatkifejtős videó!

Főkép: Faceboo

Kép: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta