Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Demi Lovato bevallotta, hogy mi a legnagyobb vágya!

Demi Lovato bevallotta, hogy mi a legnagyobb vágya!

Demi Lovato bevallotta: hatalmas vágya, hogy legyen saját családja! A 27 éves énekesnő az Apple Music Beats 1 műsorában beszélt a karrierjéről és a magánéletéről, melyek most egy nehéz időszak után újra felívelőben vannak, az énekesnő egyenesen szárnyal.

Amikor pedig arról kérdezték, mi teszi őt boldoggá, ezt mondta:

Mindezek csodálatosak és szerencsésnek, áldottnak érzem magam és hálás vagyok. Azt viszont megtanultam, ha mindössze ezek – azaz a csodás karrier – tennének boldoggá, nem tartanék ott, ahol vagyok. A sikerem nem mércéje a boldogságomnak. Amikor tehát arra gondolok, hogy ma mi tesz engem boldoggá, akkor a családom jut eszembe. A barátaim, a csapatom. Az emberi kapcsolataim, a lelki kötődéseim. A mély és tartalmas kapcsolatok – mondta a műsorvezetőnek.

 

Aztán azt is megosztotta, hogy egy évtizeden belül saját családot szeretne. Azt azonban még nem tudja, hogy partnere férfi lesz vagy nő, az biztos, hogy neki is családcentrikusnak kell lennie.

Ha nem jön össze tíz éven belül, akkor talán majd utána, nem tudom. Meglátjuk. Azt tudom, hogy szeretnék több olyan dologgal foglalkozni, ami boldoggá tesz és kevesebbet aggódni a karrierem miatt – zárta a gondolatait az énekesnő.

 

Bevallotta: Demi Lovato gyerekeket szeretne!
Te mit gondolsz az énekesnő családalapítási terveiről?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share