Desh kukásautósként kezdte karrierjét?

Rovat

Megosztás

Közkedvelt énekesünk a múltjáról regél legújabb dalában, úgy tűnik, a Kukásautó mély nyomokat hagyott benne. Eső, oly sok megázás, úgy tűnik, karrierjének kezdetén nem feltétlenül volt minden fenékig tejfel.

„Túl sokszor áztam meg én, és túl sokszor fáztam mindennap a kukásautón.”

A dal üzenete egyértelmű, senkinek sem egyszerű elindulni az életben, Desh is így gondolja, aki anno nemhogy a zeneiparban kezdte, konkrétan a zeneszám szerint a kukásautó tetején csücsült sokáig. A videoklipben is megjelenik életnagyságban a nagy “szemeteszsák”, aminek tetején vígan parádézik hazai zenészünk. A kocsi csak megy és megy, nemhogy az autó, de anno Desh sem látta ennek a körforgásnak a végét, mígnem csak átörte azt a bizonyos falat. A dalt eredetileg Azahriahhal énekelte a legelső változatban, sokan kérdezősködtek is a komment szekcióban, vajon miért is maradt ki belőle pont az a rész.

A dal még csak 3 napos, viszont már lassan másfél milliós megtekintésnél jár, ami elképesztő! Nem is csoda, hogy a legelső a felkapottak között!

Ti mit gondoltok? Melyik verzió a jobb? Legyen Azahriah, vagy ne legyen?

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta