Dezső Bence és Markó Rebeka vakrandit irányítanak egy ágyból, ez lett belőle!

Rovat

Megosztás

Nők és férfiak, ciki randi élmények, ismerős a szitu? Bence és Rebeka sem szerelem első látásra jöttek össze ugyebár, most viszont rajtuk a sor, hogy másokat irányítsanak, íme a Durex Best Fit 3. epizódja kedvelt párosunkkal!

Fanni és Erik randija abszolút nem sikerült, a srác túl nyomulósnak tűnhetett a 10 másodpercig csak a szemedbe nézek és az édesanyádtól örökölted a szép szemeid stílusával? A csajszi egyből megnyomta a gombot, nem kellessz eléggé!

Kristóf egyből a közepébe vágott, megkérdezte a hölgyet, milyen szolgáltatásokat nyújt a lány, magát szerelemdoktornak nevezve abszolút úgy érezte, nem passzolnak egymáshoz, nem annyira működött a kémia, itt ő nyomta ki a lányt, viszlát Fanni!

Ádám és Virág között sem volt meg az a bizonyos szikra, a csajszi szerint ciki volt az egész, mert nem volt téma! A következő kliensünk Balázs volt, akinek a hölgy egyből feltette a nagy kérdést, mit gondol a srác, ha egy nő együtt alszik a kutyával? Bazsinak is van kutyusa, nem volt probléma, a hölgynek bejött a srác!

Nektek mi a legcikibb randi sztoritok?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta