Dezső Bence új fejezethez érkezett

Rovat

Megosztás

Hazai influencerünk új fejezetet nyitott youtuber életében, ugyanis elindította Podcast sorozatát 2Face néven. A legelső vendég Fókuszcsoport Ádám volt, most pedig Henry Kettnerre esett a választás. Ez azért érdekes, mert mindkettejükkel volt konfliktusa, ehhez képest teljesen jót beszélgettek.

A legelső epizódban Fókuszcsoport Ádámot hívta meg egy röpke másfél órás beszélgetésre, akivel egész jól kijöttek egymással ahhoz képest, hogy Ádám szanaszét szedte Bence könyvét. A minap pedig Henry Ketnerre esett a választás, akit azért hívott el, mert hasonló cipőben jár, könyvet adott ki Gyengeségeim címmel. Ádám úgy vélte, kamu az egész, Henry viszont nem vette magára véleményét.

Henry elmondta a videóban, hogy volt olyan szituáció, amikor az édesanyja törte rá az ajtót, akkor megváltozott az egész élete. Soha nem beszélt ezekről a negatív érzésekről senkinek sem, most viszont eljutott arra a szintre, hogy képes kiönteni lelkét másoknak. Érdekes beszélgetés volt, 2 olyan ember kommunikációját hallgatni egymás felé, akik anno konfliktusban voltak. Hallgassátok meg, érdemes.

Főkép: YouTube

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta