A DNS-teszt után jött rá a tini, hogy egy milliárdos lánya

Rovat

Megosztás

Már több cég is kínál internetről rendelhető DNS-tesztet: mindössze egy nyálmintára van szükség, hogy kiderüljön az adott személy származása. Sokan ajándékként is meglepik vele szeretteiket, a teszt segítségével ugyanis a családfa felderítése is könnyebb. Egy ír tini a TikTokon osztotta meg sokkoló tapasztalatát a karácsonyra kapott DNS-tesztről, amely végül sötét családi titokról rántotta le a leplet – írja a Világszám.

Cat McDonald édesapja az egész családnak az Ancestry DNS-tesztjét adta karácsonyra, ami elsőre jó ötletnek tűnt. Arra viszont senki nem számított, hogy a 100 százalékban ír családban kiderül, hogy valaki nem ír származású.

A tinilány DNS-tesztje ugyanis más eredményt mutatott, mint a család többi tagjáé: 75 százalékban norvég, a többiben pedig német és brit származású.

Tudod, mi van? Én nem vagyok ír – mondta az apjának, aki először el sem akarta hinni az eredményt.  Majd a weboldalon ellenőrizték, hogy van-e valakivel családi kapcsolódás a családon kívül. Volt!

 

A család egyik közeli barátjának DNS-e mutatott egyezést a lány DNS-mintájával. A lány felhívta az édesanyját, aki a hír hallatán kisebb sokkot kapott. Ekkor az interneten kezdett kutatni a férfi után, akiről kiderül, hogy milliárdos.

Írt neki egy levelet, és személyesen utazott el a cégéhez, hogy átadja, de amikor a férfi meghallotta, ki keresi, elutasította, hogy találkozzon vele.

Csak válaszokat szeretnék – mondja a lány a TikTok-ra feltöltött videóban, amit azóta 3.7 millióan láttak.

 

Több kommentelő szerint az apa azért adta karácsonyra a DNS-tesztet mindenkinek, mert sejtett valamit – így csak a lány előtt volt teljesen ismeretlen a titok, amely az egész életét megváltoztatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta